"Τσεκάρει Μπουρντίσο ο Παναθηναϊκός" (vid)

"Τσεκάρει Μπουρντίσο ο Παναθηναϊκός" (vid)

Με τα χρήματα της πώλησης Ζέκα, ο Παναθηναϊκός είναι πολύ να κινηθεί για κεντρικό αμυντικό, με τον Νικολάς Μπουρντίσο να τσεκάρεται από τους πράσινους.

Δημοσιεύμτα αναφέρουν, πως 36χρονος στόπερ, ο οποίος είχε απασχολήσει πολύ έντονα τον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι, δεν αφήνει ασυγκίνητους τους πράσινους.

Το προφίλ του Μπουρντίσο:

Ο Νικολάς Μπουρντίσο είναι 36 ετών με σπουδαία καριέρα στα γήπεδα της Serie A, όπου έχει φορέσει τις φανέλες των Ίντερ, Ρόμα και Τζένοα. Είναι επίσης 49 φορές διεθνής με την Εθνική Αργεντινής και έχει πετύχει δύο γκολ.

Αγωνίζεται εξίσου καλά τόσο ως στόπερ, αλλά και ως μπακ. Πέρυσι αγωνιζόταν στην Τζένοα (όπου ήταν αρχηγός) και είχε γεμάτη σεζόν, παίζοντας σε 35 ματς πρωταθλήματος και 3 Κυπέλλου. Από τις 30 Ιουνίου ήταν ελεύθερος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News