Στο Κορωπί ο Αλαφούζος πριν τον Ολυμπιακό - Με ποιους συνομίλησε
Ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και συζήτησε με Κοτσόλη και Νίστρουπ.
Στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί βρέθηκε το Σάββατο (10/10) ο Γιάννης Αλαφούζος, μία ημέρα πριν από τη μεγάλη αναμέτρηση των «πράσινων» με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή Στέφανο Κοτσόλη και τον προπονητή της ομάδας, Τζέικομπ Νίστρουπ, λίγο πριν από την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το ντέρμπι.
Η παρουσία του Αλαφούζου στο «Γ. Καλαφάτης» πραγματοποιήθηκε σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία το ενδιαφέρον του ποδοσφαιρικού τμήματος βρίσκεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (11/10).
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Γερμανική «απόβαση» για Τεττέη – Ποια ομάδα στέλνει σκάουτερ με Ολυμπιακό
- Χάινς: «Αμφιλεγόμενη η επιλογή μου, θα ήθελα να δω τον Σλούκα να επιστρέφει στον Ολυμπιακό»
- «Ο Βοτανικός δεν θα λέγεται Allianz - Έχει βρεθεί το όνομα του γηπέδου»
- Παναθηναϊκός: Το τριπλό «μπλοκ» αγώνων σε 29 μέρες και το σχέδιο Νίστρουπ
- Αλγόριθμος, Conference: Οι πιθανότητες για πρόκριση του Παναθηναϊκού σε TOP 24 και TOP 8