Στο προσκήνιο για την Εθνική Τουρκίας ο Φατίχ Τερίμ!
Ο Φατίχ Τερίμ και ο Αρντά Τουράν φέρονται να αποτελούν τις βασικές επιλογές για τη διαδοχή του Βιντσέντζο Μοντέλα στην τεχνική ηγεσία με τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού να φλερτάρει μια πιθανή επιστροφή του στην εθνική του ομάδα.
Η αποχώρηση του Βιντσέντζο Μοντέλα από τον πάγκο της εθνικής Τουρκίας έχει ανοίξει τη συζήτηση για τον προπονητή που θα αναλάβει να τον αντικαταστήσει.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ανάμεσα στους υποψήφιους για τη θέση βρίσκονται ο Φατίχ Τερίμ και ο Αρντά Τουράν, δύο πρόσωπα με σημαντική παρουσία στο ποδόσφαιρο της γειτονικής χώρας.
Ο Αρντά Τουράν εμφανίζεται ως ένας από τους επικρατέστερους υποψηφίους για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας. Ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα, έχει πλέον περάσει στην προπονητική.
Στη λίστα των υποψηφίων βρίσκεται και ο Φατίχ Τερίμ, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με σημαντικές στιγμές του τουρκικού ποδοσφαίρου. Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, στοιχείο που φέρεται να αποτελεί βασικό επιχείρημα όσων υποστηρίζουν την υποψηφιότητά του.
Ο Τερίμ έχει βρεθεί τρεις φορές στο παρελθόν στον πάγκο της εθνικής Τουρκίας. Εφόσον επιλεγεί εκ νέου, θα πρόκειται για την τέταρτη θητεία του στο συγκεκριμένο πόστο.
Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, στο εσωτερικό της διοίκησης υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για το ποιος από τους δύο προπονητές αποτελεί την καταλληλότερη επιλογή.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ο αντικαταστάτης του Ιταλού τεχνικού, με τα ονόματα των Τερίμ και Τουράν να παραμένουν στο επίκεντρο της σχετικής συζήτησης.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Γερμανική «απόβαση» για Τεττέη – Ποια ομάδα στέλνει σκάουτερ με Ολυμπιακό
- Χάινς: «Αμφιλεγόμενη η επιλογή μου, θα ήθελα να δω τον Σλούκα να επιστρέφει στον Ολυμπιακό»
- «Ο Βοτανικός δεν θα λέγεται Allianz - Έχει βρεθεί το όνομα του γηπέδου»
- Παναθηναϊκός: Το τριπλό «μπλοκ» αγώνων σε 29 μέρες και το σχέδιο Νίστρουπ
- Αλγόριθμος, Conference: Οι πιθανότητες για πρόκριση του Παναθηναϊκού σε TOP 24 και TOP 8