Τόμας: Πότε θα κάνει ντεμπούτο

Το στοίχημα του Τόμας μοιάζει με εκείνο του Μπέικον!

To νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Ματ Τόμας θα ντεμπουτάρει στο ματς του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια την Παρασκευή 10/2 για τη Euroleague.

Ο 28χρονος σουτέρ θα ενσωματωθεί πλέον στο σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς και ετοιμάζεται για το επίσημο ντεμπούτο του με το τριφύλλι.

Ο Αμερικανός θα κάνει την πρώτη εμφάνιση του μπροστά στο κοινό των πράσινων την Παρασκευή 10/2 στο ματς της Euroleague κόντρα στη Βαλένθια και όχι απέναντι στον Κολοσσό τη Δευτέρα όπως αρχικά είχε αναφερθεί.

Αντίθετα αναμένεται να συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή για τη Ρόδο ο Δημήτρης Αγραβάνης, άλλη μια μεταγραφή των τελευταίων ημερών για τους πράσινους.

Μεγάλη πρόταση για Άντριους – Τελική ημερομηνία για το «ναι»

Ο Άντριου Άντριους συνεχίζει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό αν και βρίσκεται εκτός πλάνων.

Ο Αμερικανός έχει ενοχληθεί από τον τρόπο που του φέρθηκε ο Ντέγιαν Ράντονιτς και κάθεται πάνω στο συμβόλαιο του ενώ δεν αφήνει τη  θέση του για το ρόστερ του πρωταθλήματος για να την πάρει κάποιος συμπαίκτη του.

Ακόμα έχει αρνηθεί όλες τις προτάσεις που έχουν έρθει για αυτόν με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να βρει μία λύση μαζί του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για τον Αμερικανό ήρθε νέα πρόταση από την Βενέτσια την οποία ο παίκτης πρέπει να αποδεχθεί μέχρι την Τρίτη 7/2 καθώς τότε τελειώνουν οι μεταγραφές για τις ομάδες του Eurocup.

Η Βενέτσια έχει κάνει την πιο μεγάλη πρόταση από όλες τις ομάδες οικονομικά ενώ καλύπτει το 95% του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός έχει προτείνει στο παίκτη να καλύψει το υπόλοιπο 5% και να του δώσει  τους επόμενους 2 μισθούς του.

Αυτή η πρόταση έχει γίνει εδώ και δύο μέρες με τον Άντριους να συνεχίζει να εμφανίζεται αρνητικός προς το παρόν.

Μένει να δούμε αν ο Αμερικανός θα αλλάξει στάση και θα αποδεχτεί την πρόταση της Ιταλικής ομάδας  ή θα συνεχίσει να κάθεται πάνω στο συμβόλαιο του στον Παναθηναϊκό με τον χρόνο όπως προείπαμε να πιέζει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News