Το μεγαλύτερο «αγκάθι» για Χέιζ δεν είναι το οικονομικό

Το μεγαλύτερο «αγκάθι»  για Χέιζ δεν είναι το οικονομικό

Ο Παναθηναϊκός κινείται ήδη σε άλλους ρυθμούς, μετά το ναυάγιο των συζητήσεων με τον Μάριο Χεζόνια.

Οι πράσινοι έχουν θέσει ως προτεραιότητα την εξεύρεση παίκτη για να ενισχύσουν τις θέσεις των… ημίψηλων, με τον Νάιτζελ Χέιζ να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Αμερικανός πάουερ-φόργουορντ αρέσει στον Έλληνα τεχνικό, καθώς μπορεί να έχει διπλό ρόλο στο παρκέ, δηλαδή μπορεί να δώσει λύσεις από τις θέσεις «4» και «3».

Μεταξύ των πλευρών έχουν ξεκινήσει ήδη οι επαφές με τον παίκτη να σκέφτεται και το ΝΒΑ, καθώς θα δοκιμαστεί στο summer camp των Μπόστον Σέλτικς. Στο μυαλό του Χέιζ βρίσκεται η συμμετοχή στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και αυτό ίσως αποτελεί το μεγαλύτερο «αγκάθι» στο κομμάτι των διαπραγματεύσεων. Η επιθυμία του Αμερικανού να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Ο 27χρονος παίκτης πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν στην Euroleague με τη φανέλα της Ζαλγκίρις, μετρώντας 9,5 πόντους, 3,9 ριμπάουντ, με 44,3% στα τρίποντα στα 26:42 λεπτά συμμετοχής που αγωνιζόταν κατά μέσο όρο στους Λιθουανούς.

Τέλος, όπως είναι λογικό, στο μπλοκάκι του Δημήτρη Πρίφτη υπάρχουν και άλλοι παίκτες, σε περίπτωση που δεν υπάρξει Deal με τον Χέιζ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News