Το «αγκάθι» για τη φυγή Ράντονιτς και η δύσκολη περίπτωση Περάσοβιτς

Το «αγκάθι» για τη φυγή Ράντονιτς και η δύσκολη περίπτωση Περάσοβιτς

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Παναθηναϊκού αφού ο κόσμος δεν το πιστεύει πια ενώ οι παίκτες έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του.

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο Τόλη Κοτζιά, η υπόθεση του Μαυροβούνιου τεχνικού δεν είναι τόσο απλή καθώς έχει ένα συμβόλαιο το οποίο είναι δύσκολο να σπάσει χωρίς αποζημίωση.

Πέρα από αυτό, δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές για τον αντικαταστάτη του αυτή την στιγμή.

Οι περιπτώσεις Σφαιρόπουλου και Λάσο έχουν πάρα πολλές δυσκολίες ενώ η περίπτωση του Περάσοβιτς είναι εξίσου δύσκολη καθώς έχει συμβόλαιο με την Ούνιξ Καζάν.

Οι υπόλοιπες περιπτώσεις που υπάρχουν δεν είναι επιπέδου Παναθηναϊκού και έτσι οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ένα πολύ δύσκολο έργο μπροστά τους.

Καθώς δεν μιλάμε για μία απλή ομάδα αλλά για έναν από τους μεγαλύτερους Κολοσσούς στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Euroleague όπως ΝΒΑ: «Έτσι θα χωριστούν οι ομάδες σε format Ανατολής – Δύσης»

Η Euroleague είναι έτοιμη να κινηθεί στα πρότυπα του ΝΒΑ, με δυο ομίλους (Ανατολή-Δύση).

Η Euroleague θέλει να λειτουργήσει όλο και περισσότερο στα πρότυπα του ΝΒΑ σε όλους τους τομείς και για να το πετύχει προσπαθεί να εντάξει πιο πολλές ομάδες, αλλά και να αλλάξει το format της διοργάνωσης αν αυτό είναι εφικτό.

Ο στόχος είναι να χωριστεί σε δυο ομίλους όπως συμβαίνει και στις ΗΠΑ, με περισσότερα ματς κανονικής διάρκειας, αλλά και play off, με το πλάνο να υπάρχει και τον Ντονάτας Ουρμπόνας να αποκαλύπτει τον τρόπο που θα γίνουν οι δυο ξεχωριστεί όμιλοι.

Παράλληλα, ο Ουρμπόνας κατονόμασε και τις ομάδες που θα απαρτίζουν τον όμιλο της Ανατολής και τον όμιλο της Δύσης, εφόσον τελικά επιλεγεί η λύση αυτού του διαχωρισμού από την Euroleague μετά την προσθήκη νέων ομάδων.

Αναλυτικά η δήλωση του Ουρμπόνας:

«Θα τοποθετήσω τις ομάδες σε Δύση και Ανατολή, για να έχουμε καλύτερη εικόνα. Γεωγραφικά, στη Δύση θα πάνε η Ρεάλ, η Μπασκόνια, η Μπαρτσελόνα, η Βαλένθια, η Βιλερμπάν, η Μονακό, η Παρί, οι Λόντον Λάιονς, η Αρμάνι Μιλάνο και η Βίρτους Μπολόνια.»

«Στη Ανατολή θα βρίσκονται η Ζαλγκίρις, ο Ερυθρός Αστέρας, η Παρτιζάν, η Εφές, η Φενέρμπαχτσε, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η Άλμπα και η Μπάγερν Μονάχου.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News