Στην Τανζανία ο Ούφε Μπεκ για ιερό σκοπό! (pic)
Ένα υπέροχο μήνυμα επικοινώνησε στο Instagram ο Ούφε Μπεκ, ο οποίος βρέθηκε στην Τανζανία για να στηρίξει την αδερφή του Κριστίν.
Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του, η αδερφή του από το 2015 έχει αρχίσει μια συγκινητική προσπάθεια για να αλλάξει τις ζωές ορφανών από την Αφρική.
«Όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατά χωρίς την Κριστίν και τη βοήθεια του συζύγου της. Είμαι περήφανος για εκείνη και το πρότζεκτ αυτό. Χωρίς να υπάρχει κάποιος χρηματοδότης, με τη δική σας βοήθεια όλα αυτά τα ορφανά παιδιά θα έχουν ένα καλύτερο μέλλον», αναφέρει ο Μπεκ που δημοσιεύει φωτογραφίες του να παίζει με τα παιδιά, ενώ αναφέρει και τους τρόπους που μπορεί όποιος το επιθυμεί (και έχει τη δυνατότητα) να βοηθήσει στο θεάρεστο έργο της αδερφής του.
Δείτε παρακάτω:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Τι ισχύει με την ποινή ενόψει Game 5 και Final Four
- Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός-Βαλένθια 86-89
- Γιαννακόπουλος: Η πρώτη αντίδραση μετά τη νέα ήττα από τη Βαλένθια
- Παναθηναϊκός: Πότε θα γίνει το Game 5 απέναντι στη Βαλένθια
- Μπόγρης: «Η νίκη είναι τριπλή για τον Παναθηναϊκό» (vid)