Ρώτησε για δύο της Ρόζεμποργκ ο Παναθηναϊκός!

Ρώτησε για δύο της Ρόζεμποργκ ο Παναθηναϊκός!

Αρκετές συζητήσεις έγιναν στο 7ο Transfer Room στο Βερολίνο με τους Λιβαθηνό – Ζαφειρίου να ανταλλάσσουν πληροφορίες με τον αθλητικό διευθυντή της Ρόζενμποργκ, Μίκαελ Ντόρσιν.

Οι πληροφορίες του newspao.gr αναφέρουν πως η πλευρά του Τριφυλλιού ρώτησε για δύο ποδοσφαιριστές της Ρόζενμποργκ, τον 27χρονο Στεφάνο Βέκια και τον 23χρονο Κάρλο Χόλσε.

Ο πρώτος κατάγεται από την Ιταλία με σουηδική υπηκοότητα, αγωνίζεται στη θέση του δεξιού εξτρέμ (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως σέντερ φορ) και θα φάνταζε μια ιδανική λύση για μπακ απ του Σεμπάστιαν Παλάσιος. Στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας έχει πετύχει 9 γκολ (1 ασίστ) σε 16 συμμετοχές με τη Ρόζενμποργκ.




Ο δεύτερος είναι 8-10άρι και παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, διότι για το νεαρό της ηλικίας του κάνει «όργια» στο νορβηγικό πρωτάθλημα. Αποκτήθηκε από την Κοπεγχάγη και με τη Ρόζενμποργκ έχει το τρομερό νούμερο των 16 ασίστ (!) σε 28 αγώνες, ενώ έχει σκοράρει και 3 φορές.

Οι δύο ποδοσφαιριστές εξετάζονται από τον Παναθηναϊκό και στο πλαίσιο του έβδομου Transfer Room έγιναν απλά ορισμένες διερευνητικές επαφές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News