Παναθηναϊκός: Με αυτούς κάθισε στο τραπέζι στο μεταγραφικό «ραντεβού»!

Παναθηναϊκός βαθμολογία: Για το απόλυτο και με πιθανή αύξηση διαφοράς πριν τη διακοπή

Το παρόν στο 7ο Transfer Room στο Βερολίνο έδωσε ο Παναθηναϊκός με τους Μάκη Λιβαθηνό και Αλέξανδρο Ζαφειρίου να εκπροσωπούν το σύλλογο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει τι ποδοσφαιριστές θα χρειαστεί ενόψει του β’ γύρου του πρωταθλήματος και το Τριφύλλι είναι έτοιμο να βγει στην αγορά και να ανοίξει το πορτοφόλι του. Σε πρώτο χρόνο οι Μάκης Λιβαθηνός και Αλέξανδρος Ζαφειρίπου παρευρέθηκαν στο 7ο Transfer-Room και βρέθηκαν μέσα… στα πράγματα!

Οι δύο απεσταλμένοι του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο έκατσαν – μεταξύ άλλων – στο ίδιο τραπέζι κι είχαν ιδιαίτερες συνομιλίες με τον Sport Director της Ρόζενμποργκ, Μίκαελ Ντόρσιν, τον Αθλητικό Διευθυντή της Πίζα, Κλαούντιο Κιελίνι, τον Executive Director της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Ντένις Γκούντασιτς, καθώς και τον Sport Director της Σερβέτ, Φιλίπ Σεντέρος.

Τετ α τετ το δίδυμο του «τριφυλλιού» στη γερμανική πρωτεύουσα έκανε και με άλλους εκπροσώπους ομάδων, οι οποίοι σημειωτέων έδειξαν ενδιαφέρον για τη φετινή πρωταγωνιστική πορεία της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη φετινή κούρσα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News