Πρόβλημα με Σαμοντούροβ στον Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός: Τι θα κάνει φέτος ο Ράντονιτς με τα νιάτα;

Ακόμα μία ατυχία για το νεαρό άσο του «τριφυλλιού», που αγωνίζεται με την ομάδα του Παναθηναϊκού στο Rising Stars, με τον Σαμοντούροβ να πέφτει άτσαλα στο παρκέ και να χτυπάει στο δεξί του πόδι.

O τραυματισμός ωστόσο του νεαρού άσου δεν είναι σοβαρός, αφού η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου του «τριφυλλιού» κάνει λόγο για ελαφρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο.

Ο άσος του Παναθηναϊκού στις αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου σε μία προσπάθεια να κόψει την αντίπαλό του, προσγειώθηκε στο παρκέ και έπεσε αμέσως στο έδαφος, με το ιατρικό επιτελείο των «πράσινων» να πέφτει αμέσως πάνω του.

Παναθηναϊκός: «Τα δύο παιχνίδια που θα κρίνουν αν υπάρξουν αλλαγές»

Κρίσιμες αναμένεται να είναι οι επόμενες μέρες στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, στο Τριφύλλι επικρατεί μεγάλη απογοήτευση μετά τον διασυρμό στη Κωνσταντινούπολη από την Φενέρμπαχτσε.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς παρουσιάζει ένα σύνολο χωρίς ταυτότητα, χωρίς πλάνο με τους παίκτες να εμφανίζονται μπερδεμένοι μέσα στο παρκέ.

Σίγουρα υπάρχουν κάποια ελαφρυντικά καθώς οι Πράσινοι δημιουργήθηκαν από την αρχή το περασμένο καλοκαίρι και είναι λογικό να χρειάζεται χρόνος ώστε να γίνουν ομάδα.

Κάθε μεγάλη ομάδα όμως πρέπει να έχει αξιοπρέπεια σε ότι κατάσταση και αν βρίσκεται και εμφανίσεις σαν αυτή στη Πόλη απαγορεύονται.

Ο προβληματισμός είναι τεράστιος και για τον Ντέγιαν Ράντονιτς ο οποίος δεν έχει καταφέρει τίποτα από το καλοκαίρι και ο χρόνος πια δεν είναι σύμμαχος του.

Ακολουθεί διαβολοβδομάδα όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Βίρτους Μπολόνια και την Βιλερμπάν.

Αυτοί οι δύο αγώνες αποτελούν κριτήριο για το αν θα υπάρξουν αλλαγές ή όχι καθώς οι Πράσινοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν το 2/2 και να επενδύσουν πάνω σε αυτό.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο Παναθηναϊκός θα έχει πετάξει στα σκουπίδια ακόμη μία χρονιά στη Euroleague με τις αλλαγές να είναι καταιγιστικές και τον Ράντονιτς να βρίσκεται σε δυσχερή θέση.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News