Παναθηναϊκός: «Τα δύο παιχνίδια που θα κρίνουν αν υπάρξουν αλλαγές»

Παναθηναϊκός: Πονάνε μάτια και κεφάλι

Κρίσιμες αναμένεται να είναι οι επόμενες μέρες στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, στο Τριφύλλι επικρατεί μεγάλη απογοήτευση μετά τον διασυρμό στη Κωνσταντινούπολη από την Φενέρμπαχτσε.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς παρουσιάζει ένα σύνολο χωρίς ταυτότητα, χωρίς πλάνο με τους παίκτες να εμφανίζονται μπερδεμένοι μέσα στο παρκέ.

Σίγουρα υπάρχουν κάποια ελαφρυντικά καθώς οι Πράσινοι δημιουργήθηκαν από την αρχή το περασμένο καλοκαίρι και είναι λογικό να χρειάζεται χρόνος ώστε να γίνουν ομάδα.

Κάθε μεγάλη ομάδα όμως πρέπει να έχει αξιοπρέπεια σε ότι κατάσταση και αν βρίσκεται και εμφανίσεις σαν αυτή στη Πόλη απαγορεύονται.

Ο προβληματισμός είναι τεράστιος και για τον Ντέγιαν Ράντονιτς ο οποίος δεν έχει καταφέρει τίποτα από το καλοκαίρι και ο χρόνος πια δεν είναι σύμμαχος του.

Ακολουθεί διαβολοβδομάδα όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Βίρτους Μπολόνια και την Βιλερμπάν.

Αυτοί οι δύο αγώνες αποτελούν κριτήριο για το αν θα υπάρξουν αλλαγές ή όχι καθώς οι Πράσινοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν το 2/2 και να επενδύσουν πάνω σε αυτό.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο Παναθηναϊκός θα έχει πετάξει στα σκουπίδια ακόμη μία χρονιά στη Euroleague με τις αλλαγές να είναι καταιγιστικές και τον Ράντονιτς να βρίσκεται σε δυσχερή θέση.

 

Να συνέλθει μετά τη συντριβή – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Καρδίτσα – Παναθηναϊκός για την 6η αγωνιστική της Basket League

Έπειτα από την δύσκολη αποστολή στην Πόλη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην εγχώρια δράση. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Καρδίτσα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Basket League (19.15). Αυτή είναι η πρώτη αναμέτρηση στην ιστορία των δύο ομάδων, με τον πρόεδρο της θεσσαλικής ομάδας να είναι το κεντρικό πρόσωπο.

Ο Γιάννης Μπουρούσης φόρεσε με επιτυχία την φανέλα του «εξάστερου», σηκώνοντας τίτλους και προσφέροντας τα μέγιστα. Αγωνιστικά, το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς ανεβάζει διαρκώς στροφές. Στο ελληνικό πρωτάθλημα βρίσκεται πίσω εξαιτίας του χρωστούμενου αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας. Στο τελευταίο χρονικά, πριν από τη διακοπή των Εθνικών, επιβλήθηκε 77-67 του Κολοσσού (3-1 ρεκόρ).

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.15 και θα μεταδοθεί από το ΕΡΤ3.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News