Πρετεντέρης στο MEGA: «Ο Παναθηναϊκός θα σηκώσει την κούπα» (vid)

Πρετεντέρης στο MEGA: «Ο Παναθηναϊκός θα σηκώσει την κούπα» (vid)

Ο Γιάννης Πρετεντέρης καθώς συνομιλούσε με τον πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκη στο δελτίο του Μέγκα σχολίασε τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ειδήσεων στο τέλος του δελτίου ειδήσεων είπε στο Νίκο Ανδρουλάκη πως την επόμενη φορά θα μιλήσουν «Και για τον Παναθηναϊκό, που είναι πρώτος και θα σηκώσει την κούπα στο τέλος».

Δείτε παρακάτω μετά το 18:20:

Παναθηναϊκός: Χαρακτήρας επιτέλους

Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που δεν τα παρατά ποτέ, είναι από δύσκολο έως απίθανο να καταρρεύσει ψυχολογικά πάνω στο χορτάρι όταν ένα ματς του …στραβώνει και να γίνει έρμαιο στα πόδια του αντιπάλου του.

Ο πρωτοπόρος αρχίζει να ξεριζώνει την μεμψοιμοιρία και την ηττοπάθεια που υπήρχαν χρόνια στους κόλπους του, ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Η φετινή έκδοση του τριφυλλιού υπερέχει σε guts από προηγούμενα ρόστερ. Επιτέλους βλέπουμε σύνολο που βγάζει χαρακτήρα στα δύσκολα.

Το καλό είναι ότι τον πρωτοπόρο δεν τον πήρε από κάτω μετά τον αποκλεισμό του από τη Σλάβια Πράγας.

Για όσους είχαν μείνει στο παρελθόν και φοβόταν πως ο σύλλογος έμπαινε με χάντικαπ και σοφτ νοοτροπία στο πρωτάθλημα, τελικά οι παίκτες τους έκαναν να ξεχάσουν γρήγορα τις απαισιόδοξες σκέψεις. Στο τριφύλλι έχει γίνει πολύ δουλειά στην ψυχολογία.

Πέρσι ο Παναθηναϊκός -στην κανονική περίοδο- ήταν ομάδα που αν δεν έπαιζε πολύ καλύτερα από τον αντίπαλό έβρισκε τρόπο να χάνει τα παιχνίδια.

Ήταν υποχρεωτικό να αλλάξει αυτή η πραγματικότητα για να μπορέσει το κλαμπ να δώσει μάχη για τις πρώτες θέσεις φέτος, κάτι που συνέβη χωρίς να απωλέσει η ομάδα τον χαρακτήρα της μετά από την ευρωπαϊκή της αποτυχία.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News