Πώς να γίνει δημοφιλής;

Παναθηναϊκός: Ο «υπεύθυνος Ράντονιτς» και το... χαρτάκι του Μπερτομέου!

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς ξέρει ότι το ποσοστό δημοφιλίας του στις τάξεις των οπαδών έχει πιάσει πάτο.

Από το καλοκαίρι γνώριζε πως δεν είναι το μεγάλο όνομα που θα έκανε τον κόσμο να σκύψει με ενδιαφέρον πάνω από την περίπτωση του.

Είχε υπόψη του ότι για να κερδίσει τις καρδιές των φιλάθλων έπρεπε να πάρει νίκες και να παρουσιάσει τουλάχιστον ένα σασί ομάδας που θα καταλάβαινες τι ήθελε να κάνει στο παρκέ.

Δεν συνέβη, για άλλη μια σεζόν βλέπουμε αλλαγές επί αλλαγών, προσθαφαιρέσεις παικτών που σημαίνουν ότι ο σχεδιασμός δεν έτρεξε σωστά.

Υποτίθεται ότι μαζί με τον Πεδουλάκη θα έστρωναν τα πράγματα αλλά ο Αργύρης “κάηκε” για μια ακόμα σεζόν, αφήνοντάς τον μόνο του να τρέξει το κλαμπ.

Πάντως ο Μαυροβούνιος μοιάζει σαν προπονητική φιλοσοφία, με τον Κρητικό.

Και οι δύο είναι δύσκολοι χαρακτήρες, ενώ παρότι έχουν δουλειές που έχει φανεί η αξία τους, δεν έχουν πάρει τον χώρο που τους αναλογεί στην συνείδηση του κόσμου.

Κι οι δύο χτίζουν τις ομάδες τους, φτιάχνοντας πρώτα την άμυνα τους.

Και των δύο η φιλοσοφία στηρίζεται πρώτα στην προστασία του καλαθιού τους και μέσα από την αποδοτικότητα του αμυντικού πλάνου έρχεται κι η δημιουργία.

Φυσικά κάτι τέτοιο στο τριφύλλι δεν έχει φανεί εξού και το limit down του κόουτς στις καρδιές του κόσμου.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News