Πορεία κατευθείαν για τα βράχια...

Πορεία κατευθείαν για τα βράχια...

Η επίθεση φέρνει το κόσμο στο γήπεδο κι η άμυνα κερδίζει τα παιχνίδια.

Υποτίθεται ότι ο Ντέγιαν Ράντονιτς ήρθε στην Αθήνα επειδή τα γούστα του ταίριαζαν μ’ εκείνα του τεχνικού διευθυντή, Αργύρη Πεδουλάκη γιατί βασίζονταν καταρχήν στον περιορισμό του αντιπάλου.

Οσο το είδατε εσείς, άλλο τόσο το είδαμε κι εμείς τόσο καιρό.

Επιλογές παικτών συζητήσιμες όσον αφορά το αμυντικό ένστικτο (όλοι πλην Πονίτκα, Λι, άντε και Παπαγιάννη), μηδέν εγωϊσμός, ραθυμία, κανένα ομαδικό πνεύμα.

Μπάσκετ αλάνας χωρίς αυτοματισμούς, χωρίς ψυχολογία. Όσα βάλουμε κι όσα φάμε. Ε, μα έτσι δουλειά δεν γίνεται.

Πάλι καλά να λέμε που από το πρώτο καλό διάστημα του Μπέικον το κλαμπ πρόλαβε να κάνει 8 νίκες πριν ο Αμερικανό ξενερώσει κι αυτός (είδατε τις αντιδράσεις του σε Μαδρίτη και Βιτόρια).

Δεν ξέρουμε τι προλαβαίνει να σωθεί αλλά πας κατευθείαν στα βράχια όπως είσαι σήμερα.

Χωρίς ομαδικότητα, δίχως σκληραδα στην άμυνα, χωρίς όρεξη για block out στα ριμπάουντ απλά θα βαρεθείς να μετράς ήττες, ου μην και συντριβές.

Τι να λέμε, εδώ δεν μπορείς -μήνες τώρα- να εκμεταλλευτείς έναν από τους πιο δεινούς σουτέρ που κυκλοφορούν στην ήπειρο (Γκριγκόνις) και βλέπεις ότι απέναντι (με τους οποίους ΠΑΝΤΑ υπάρχει μέτρο σύγκρισης) βγαίνει άσος από το μανίκι του Γιώργου Μπαρτζώκα ο Μιχαλάκης ο Λούντζης που στο ΟΑΚΑ απλά συμπλήρωνε τις προπονήσεις.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News