Παναθηναϊκός: Σε δύο γκρουπ η προπόνηση μετά τη νίκη επί της Μπόρατς
Στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, με διαφορετικό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές ανάλογα με τη συμμετοχή τους στον ευρωπαϊκό αγώνα.
Στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Κορωπίου βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής (16/10) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, επιστρέφοντας στις καθημερινές τους υποχρεώσεις μετά την επικράτηση απέναντι στην Μπόρατς.
Το τεχνικό επιτελείο επέλεξε να ακολουθήσει διαφορετικό πρόγραμμα για δύο ομάδες παικτών, λαμβάνοντας υπόψη τον χρόνο συμμετοχής τους στην αναμέτρηση της Πέμπτης.
Συγκεκριμένα, όσοι χρησιμοποιήθηκαν στο παιχνίδι με την ομάδα της Μπάνια Λούκα περιορίστηκαν σε πρόγραμμα αποθεραπείας, με στόχο την αποκατάστασή τους από την αγωνιστική επιβάρυνση.
Αντίθετα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού ακολούθησαν κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, αρχίζοντας με την απαραίτητη προθέρμανση.
Στη συνέχεια, δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ το τελευταίο μέρος της διαδικασίας περιλάμβανε ασκήσεις τελειωμάτων και παιχνίδι σε μικρό χώρο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ σήμερα και σε ποιο κανάλι (16/10)
- Παναθηναϊκός: Εκτοξεύτηκαν οι πιθανότητες πρόκρισης στο Conference – Τι δείχνει η νέα πρόβλεψη!
- Παναθηναϊκός-Χάποελ: Η πρόβλεψη του AI - Το πιθανό σκορ και ο παίκτης που ξεχωρίζει!
- TransferFeed: «Εξελίξεις με Πελίστρι το επόμενο δίμηνο - Δεν καλύπτει τα 10 εκατ. ο Παναθηναϊκός»
- Νέο «χτύπημα» Γιαννακόπουλου: «Κράτησα για το τέλος τη συντριβή σου»