Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε πέντε αποχωρήσεις σε μια ώρα!
Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελούν οι Γιάννης Κώτσιρας, Φίλιπ Τζούρισιτς, Αλμπάν Λαφόν, Ρενάτο Σάντσες και Χάβι Ερνάντεθ από το απόγευμα του Σαββάτου (12/6).
Τσουνάμι… ανακοινώσεων και μαζικές αποχωρήσεις, όλα μέσα σε μια ώρα, στον Παναθηναϊκό που βάζει τις βάσεις για τη νέα σεζόν.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Το απόγευμα του Σαββάτου (12/6) πήραν επίσημη μορφή οι αποχωρήσεις των Γιάννη Κώτσιρα, Φιλίπ Τζούρισιτς, Αλμπάν Λαφόν, Ρενάτο Σάντσες και Χάβι Ερνάντεθ.
Η πράσινη ΠΑΕ έκανε ειδική αναφορά στους δύο πρώτους που υπηρέτησαν το σύλλογο μεγαλύτερο διάστημα.
Σε όλες τις αναρτήσεις/ανακοινώσεις επισημάνθηκε η ατάκα «μια φορά πράσινος, για πάντα πράσινος» δείχνοντας πως η οικογένεια του Τριφυλλιού είναι ζεστή και μεγαλώνει συνεχώς.
Διαβάστε επίσης: «Θα άφηνα μέσα τον Χουάντσο και έξω τον Όσμαν – Η εξάδα-φαβορί για το Game 5» (vid)
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, Conference: Ώρα κλήρωσης - Οι πιθανοί και ζόρικοι αντίπαλοι
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το κασέ του Λιβάι Γκαρσία - Οι απολαβές
- Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η χρηματιστηριακή αξία του Λιβάι Γκαρσία
- Ποιος είναι ο Λιβάι Γκαρσία που θέλει ο Παναθηναϊκός (Who is Who)
- Παναθηναϊκός: Σπουδαία νέα με Ντέσερς - Πότε επιστρέφει στη δράση