«Θα άφηνα μέσα τον Χουάντσο και έξω τον Όσμαν - Η εξάδα-φαβορί για το Game 5» (vid)

O ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Πρίντεζης, μετέφερε στην εκπομπή GREEN ROOM με τον Βαγγέλη Νεραντζιά, τα τελευταία νέα για τον Παναθηναϊκό ενόψει Game 5.

«Θα άφηνα μέσα τον Χουάντσο και έξω τον Όσμαν - Η εξάδα-φαβορί για το Game 5» (vid)

Ο Παναθηναϊκός… ανοίγει το ΟΑΚΑ για τον πέμπτο τελικό με τον Ολυμπιακό, ενώ αναμένεται με αγωνία η απόφαση για τον Όσμαν πριν παιχνίδι.

Από την πλευρά του, ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Πρίντεζης, τόνισε ότι κατά τη γνώμη του ο Εργκίν Αταμάν θα ήταν προτιμότερο να διατηρήσει την ίδια εξάδα ξένων, ακόμη και με την επιστροφή του Όσμαν, ενώ με αυτή την άποψη συμφώνησε και ο Νεραντζιάς.

Παράλληλα, ο Μαρίνος Πρίντεζης «έδωσε» τους παίκτες-φαβορί για την εξάδα ξένων στο Game 5 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Δείτε στο 36ο λεπτό:

Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό

Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr