Παναθηναϊκός: Συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει Ολυμπιακού - Αρκετές οι απουσίες
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα Ελλάδος.
Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος με 1-0 στρέφει την προσοχή του στο επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι κόντρα στον Ολυμπιακό για το ελληνικό πρωτάθλημα.
Οι πράσινοι έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το αιώνιο ντέρμπι έχοντας αρκετές απουσίες κι ελπίζοντας να μπορέσουν ν’ ανταποκριθούν όσο καλύτερα γίνεται στο γήπεδο προκειμένου να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (08.02, 21:00) στο «Γ.Καραϊσκάκης»
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Τσέριν, ατομικό ο Κώτσιρας και γυμναστήριο ο Τουμπά. Θεραπεία έκαναν οι Τσιριβέγια, Ντέσερς, Πελίστρι, Τζούριτσιτς και Σισοκό.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Δεχθήκαμε ανήθικη κριτική»: Μήνυμα Γιαννακόπουλου - Οι αιχμές, η στήριξη και η σιγουριά για τη συνέχεια
- Αταμάν: «Μηνύματα» για Βαλένθια - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Αλλαγή ημέρας στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού
- Παναθηναϊκός: Οι πιθανοί αντίπαλοι στον ημιτελικό του Final Four αν προκριθεί
- Επική ατάκα Φαρίντ μετά το Παναθηναϊκός-Μονακό!