Παναθηναϊκός: Ο ψηλός που εξέτασε ο Ομπράντοβιτς, αλλά δεν έγινε πρώτη επιλογή
Σύμφωνα με τη Magic EuroLeague, ο Τζοκ Λαντέιλ βρέθηκε στη λίστα του Παναθηναϊκού, χωρίς όμως να αποτελεί την κορυφαία επιλογή για τη θέση του σέντερ.
Ο Παναθηναϊκός εξέτασε αρκετές περιπτώσεις για την ενίσχυση της γραμμής των ψηλών αυτό το καλοκαίρι και μία από αυτές ήταν ο Τζοκ Λαντέιλ.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στην εκπομπή Magic EuroLeague, ο Αυστραλός σέντερ βρέθηκε στη λίστα των παικτών που αξιολόγησαν οι «πράσινοι», ωστόσο δεν αποτέλεσε ποτέ την πρώτη επιλογή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τη συγκεκριμένη θέση.
Όπως επισημάνθηκε στην εκπομπή, ο Λαντέιλ διέθετε αρκετά από τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που αναζητούσε ο Σέρβος τεχνικός. Πρόκειται για έναν ψηλό με αξιόπιστο περιφερειακό σουτ και ικανότητα να ανοίγει το γήπεδο, στοιχεία που ταίριαζαν στη φιλοσοφία του νέου αγωνιστικού σχεδιασμού.
Από την άλλη πλευρά, η αθλητικότητα του Αυστραλού δεν βρισκόταν στο επίπεδο άλλων υποψηφίων που εξετάστηκαν για τη θέση, γεγονός που έπαιξε ρόλο στην τελική αξιολόγηση της περίπτωσής του.
Έτσι, παρότι ο Λαντέιλ συγκαταλεγόταν στις επιλογές που άρεσαν στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Παναθηναϊκός έστρεψε τελικά την προσοχή του σε άλλες λύσεις για τη στελέχωση της front line, συνεχίζοντας τον σχεδιασμό του με διαφορετικές προτεραιότητες. Πλέον, ο Αυστραλός θα παραμείνει στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Ατλάντα Χοκς.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ