«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός το παλεύουν για Αργεντινό στόπερ»
To όνομα του Κέβιν Λομόνακο επανέρχεται στο μεταγραφικό κάδρο, με τον Παναθηναϊκό να έχει μπροστά του ανταγωνισμό από τον Ολυμπιακό.
Η υπόθεση παρουσιάζεται ως “κούρσα” χρόνου, αφού το χρονόμετρο της αγοράς στην Ελλάδα φτάνει στο τέλος του και κάθε ώρα βαραίνει τις αποφάσεις.
Το σενάριο θέλει τις δύο ελληνικές ομάδες να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον 24χρονο Αργεντινό κεντρικό αμυντικό της Ατλέτικο Μινέιρο, με τον Τούρκο δημοσιογράφο Εκρέμ Κονούρ να βάζει και τους δύο στο ίδιο κάδρο διεκδίκησης.
Στο οικονομικό σκέλος, η πλευρά της Ατλέτικο Μινέιρο εμφανίζεται να ζητά 2,4 εκατ. δολάρια συν μπόνους, ποσό που μέχρι στιγμής δεν έχει “περάσει” όπως είναι στα ενδιαφερόμενα κλαμπ. Εκεί ακριβώς μπαίνει το πεδίο των διαπραγματεύσεων, με τις ομάδες να προσπαθούν να βρουν φόρμουλα που να κλείνει τη συμφωνία.
Με δεδομένο ότι οι προθεσμίες στενεύουν, η πίεση μεταφέρεται σε όλα τα επίπεδα: από την τελική πρόταση έως το πώς μπορεί να “κουμπώσει” το deal μέσα στο χρονικό περιθώριο. Το αν ο Παναθηναϊκός θα κάνει την κίνησή του μέχρι τέλους, είναι το σημείο που θα καθορίσει και την τελική έκβαση.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλους: Αυτό είναι το ΧΡΥΣΟ πριμ στους παίκτες για το triple crown
- Μπενίτεθ: Με ατάκα για την ατμόσφαιρα οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 4-1
- Αταμάν: Τι είπε στην κοπή πίτας για Γιαννακόπουλο, τραπεζάκι και... τρόπαια!
- Super League: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 4-1
- Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 4-1: Τα γκολ και τα highlights (vids)