Σεϊταρίδης για το Κηφισιά-Ολυμπιακός: «Δεν είναι κάρτα με τίποτα - Το πήγαμε σε επίπεδο μπάσκετ!» (vid)
Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης εξέφρασε έντονα τις αντιρρήσεις του προς την Έλενα Λαμπαδαρίου για τη φάση της αποβολής της Κηφισιάς με τον Μαϊντάνα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Διαφώνησε κάθετα με την απόφαση του Βεργέτη να αφήσει την Κηφισιά με δέκα ποδοσφαιριστές ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με την Έλενη Λαμπαδαρίου.
Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Μόνο Μπάλα»:
«Αυτό δεν είναι τάκλιν, τον άγγιξε. Δεν βγάζεις κάρτα σε αυτό, συγγνώμη. Δεν βγάζεις κάρτα με τίποτα. Να τα λέμε όλα κι όλα.
Είναι κάρτα αυτό και αφήνει την ομάδα με δέκα παίκτες; Αν είναι δυνατόν, το έχουμε πάει σε επίπεδο μπάσκετ το ποδόσφαιρο. Δεν είναι τάκλιν αυτό.
Όταν κάναμε φάουλ εγώ και ο Ζαγοράκης, το κάναμε επειδή πηγαίναμε καθυστερημένα. Δίνεις το φάουλ, δε χρειάζεται να δώσεις κίτρινη. Δεν είναι καν κίτρινη αυτό!»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Χεσούς Καστίγιο - Το ποσό πώλησης»
- Σερβικό δημοσίευμα για Παναθηναϊκό και Μπόνγκα - Το ποσό της ρήτρας
- Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Μέμφις Ντεπάι!
- Παναθηναϊκός: Πρόταση για Γκαγιάρδο και νέο σενάριο για τον πάγκο
- Γιαννακόπουλος: Οριστική απόφαση για το Βαλένθια-Παναθηναϊκός