Λαμπαδαρίου: «Πολύ καλή διαιτησία στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ», τι ανέφερε ο ρεπόρτερ ΠΑΟΚ (vid)
Η πρώην διαιτητής Ελένη Λαμπαδαρίου σχολίασε τη διαιτησία του Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι οι αποφάσεις ήταν σωστές και ισορροπημένες. Τι ανέφερε ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ.
Η πρώην διαιτητής Ελένη Λαμπαδαρίου, μιλώντας στην εκπομπή «MONOBALA», τοποθετήθηκε για τη διαιτησία στο ντέρμπι Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, υποστηρίζοντας πως η αναμέτρηση κύλησε χωρίς αμφισβητούμενες φάσεις μέσα στις περιοχές και ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν επηρεάστηκε από τις αποφάσεις του διαιτητή.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Είχαμε μια πολύ καλή διαιτησία. Δεν είχαμε αμφισβητούμενες φάσεις στις περιοχές πέναλτι. Θα μπορούσε να είχαν δοθεί κάποιες κίτρινες κάρτες αλλά και για τις δύο ομάδες. Οι ξένοι διαιτητές ανεβάζουν ψηλά τον πήχη των φάουλ σε σχέση με τους Έλληνες. Δεν ευνοήθηκε ο Παναθηναϊκός, δεν επηρεάστηκε το αποτέλεσμα.»
Για τη φάση του Σιώπη με τον Κωνσταντέλια είπε:
«Στη φάση του Σιώπη είναι ένα φάουλ και μια κίτρινη κάρτα. Δεν δόθηκε κίτρινη κάρτα, αλλά δεν δόθηκαν κι άλλες.»
Τέλος, αναφέρθηκε και στη φάση του γκολ του Γέντβαϊ:
«Αν ο Γέντβαϊ δεν έβαζε το γκολ, θα υπήρχε πέναλτι για χέρι.»
Δείτε το βίντεο και τι ανέφερε ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Τόσα χρήματα δίνει ο Παναθηναϊκός για γκαρντ από το πάνω ράφι»
- Παναθηναϊκός: Πότε ξεκινά η προετοιμασία - Τα ήδη γνωστά φιλικά
- Παναθηναϊκός: Πιθανά ονόματα από το NBA για τη θέση του πόιντ γκαρντ
- Στο... κάδρο για Ντεόσα ο Παναθηναϊκός αν «ναυαγήσει» η υπόθεση της Βάσκο
- Γάτας: «Η ιδιαίτερη απόφαση του Νίστρουπ πριν το Πάκσι-Παναθηναϊκός»