Πρίτσας για πρόεδρος στον Παναθηναϊκό: «Αυτό είναι αστείο, δεν θέλω να το συζητάμε» (vid)
Θεατής της εκπομπής Back2Μπακ ζήτησε από τον Χρήστο Πρίτσα να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τι απάντησε ο παράγοντας της Κηφισιάς.
Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή του Athletiko:
«Αυτό που είπατε για πρόεδρος του Παναθηναϊκού, είναι αστείο. Δεν θέλω να το συζητάμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μια τεράστια ομάδα και είναι δύσκολο να τη διοικήσεις. Έχει ένα μεγάλο ανταγωνισμό με άλλες τρεις ομάδες για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.
Ο Παναθηναϊκός έχει συνεργαστεί με πολλούς λαμπρούς παίκτες, μπορώ να σας πω δεκάδες ονόματα, όχι μόνο επί θητείας του Γιάννη Αλαφούζου.
Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τον τρόπο λειτουργίας σε μια μικρή ομάδα, όπως η Κηφισιά με έναν τεράστιο σύλλογο, όπως ο Παναθηναϊκός με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αντίστοιχα, μικρές ομάδες όπως η Κηφισιά, δεν θυμάμαι να έχουν στελεχωθεί με μεγάλες προσωπικότητες»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τότε θα γίνει το Παναθηναϊκός – ΟΦΗ
- Καρπετόπουλος: «Δεν έχω αντίρρηση να τους διώξουν όλους, αλλά...» (vid)
- Ξέσπασμα Κατσαρού για τους παίκτες του Παναθηναϊκού! (vid)
- Παπαθεοδώρου: «Μετά τον Ντραγκόφσκι, αυτόν θα έβαζα ως... τελειωμένο από τον Παναθηναϊκό»
- «Ο διάσημος προπονητής Ράφα Μπενίτεθ απέρριψε τον Ντραγκόφσκι»