Ο αντι-Φαν Ντρόγκελεν, δουλεύει τη... βόμβα στα ΓΚΑΡΝΤ ο Παναθηναϊκός
Η «καταπράσινη» εκπομπή του NEWSPAO επιστρέφει με μεταγραφικό ρεπορτάζ για Παναθηναϊκό σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.
Το GREEN ROOM, η «καταπράσινη» εκπομπή του NEWSPAO, έρχεται σήμερα στις 18:00 με τον Βαγγέλη Νεραντζιά και τον Δημήτρη Δημόπουλο, για μία ώρα γεμάτη Παναθηναϊκό.
Οι γραμμές ανοίγουν και οι φίλοι του «τριφυλλιού» μπαίνουν στην κουβέντα, στέλνουν τις ερωτήσεις τους και παίρνουν απαντήσεις για όλα τα μεγάλα θέματα της πράσινης επικαιρότητας.
Στο ποδόσφαιρο, η συζήτηση θα επικεντρωθεί στο PRE GAME του φιλικού αγώνα με τη Ραπίντ Βιέννης, στις μεταγραφικές κινήσεις για στόπερ και χαφ, με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει την επόμενη δυνατή προσθήκη στη μεσαία γραμμή.
Παράλληλα, στο τραπέζι μπαίνει και το θέμα του δεξιού εξτρέμ, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει το ενδεχόμενο αποχώρησης του Φακούντο Πελίστρι.
Στο μπάσκετ, ο Μαρίνος Πρίντεζης θα μεταφέρει όλο το τελευταίο ρεπορτάζ, με τα ονόματα που ακούγονται, τις εξελίξεις στο ρόστερ και το τι πραγματικά συμβαίνει με την υπόθεση του γκαρντ.
Σήμερα στις 18:00, το GREEN ROOM ανοίγει ξανά τις γραμμές και μπαίνει σε όλα τα «καυτά» πράσινα θέματα.
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Στη... φόρα το σκεπτικό προφυλάκισης του Λιόλιου - Δρούσε «χωρίς κανέναν δισταγμό», πολύ πιθανό να διαπράξει και άλλα εγκλήματα
- Αταμάν: Έσπασε τη σιωπή του για το σκάνδαλο στο μπάσκετ – «Παρακολουθώ με σοκ όλες τις εξελίξεις»
- Γιαννακόπουλος κατά Ολυμπιακού: «Γιατί δεν είναι έξαλλοι με τα στησίματα;»
- Εκτίθεται ο αλγόριθμος! Στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, αλλά βλέπει άλλον πρωταθλητή
- Γιαννακόπουλος σε Λιόλιο: «Ποιοι χάρηκαν περισσότερο από την προφυλάκιση σου, Βαγγέλη;»