Πρωτοσέλιδο στην A Bola ο Βαγιαννίδης - "Υπογράφει 5ετές - Τόσα θα πάρει ο Παναθηναϊκός"
Η πορτογαλική εφημερίδα θεωρεί δεδομένη τη μεταγραφή του Γιώργου Βαγιαννίδη στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με συμφωνία 10 εκατ. ευρώ.
Η υπόθεση του Γιώργου Βαγιαννίδη και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας επιστρέφει δυναμικά στα πορτογαλικά ρεπορτάζ.
Η εφημερίδα A Bola φιλοξενεί σήμερα τον 22χρονο δεξιό μπακ του Παναθηναϊκού στο πρωτοσέλιδό της, αναφέροντας πως η μεταγραφή του θεωρείται πλέον θέμα χρόνου.
Τα πορτογαλικά δημοσιεύματα είχαν κοπάσει το τελευταίο διάστημα, ωστόσο το βράδυ της Πέμπτης (24/7) τόσο το MaisFutbol όσο και η A Bola επανέφεραν το ζήτημα, κάνοντας λόγο για συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Σπόρτινγκ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τους, ο Βαγιαννίδης αναμένεται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο, ενώ το «τριφύλλι» θα εισπράξει ποσό που αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.
Στο σημερινό πρωτοσέλιδο της A Bola, η αναφορά στον Έλληνα μπακ είναι χαρακτηριστική:
«Βαγιαννίδης: Δύσκολα θα ξεφύγει από το Αλβαλάδε», φράση που δείχνει την πεποίθηση της εφημερίδας πως η μεταγραφή βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον Βαγιαννίδη είχε εμφανιστεί εδώ και αρκετές εβδομάδες, με τις συζητήσεις να επιταχύνονται το τελευταίο διάστημα, εν όψει της μεταγραφικής περιόδου που βρίσκεται στην κορύφωσή της.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα-φαβορί με ΠΑΟΚ και το «τρικ» Μπενίτεθ στα μπακ
- Παναθηναϊκός: «Γιατί τσαντίστηκε ο Σφιντέρσκι - Το θέμα με τον τραυματισμό» (vid)
- Παναθηναϊκός: Μεταγραφικό πλάνο με Κωστή, Τσάπρα και «top-class» μέσο
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η... έμμεση σύνδεση Σέχου με Κορόνα
- Άλλαξαν ώρα και μέρα παιχνίδια του Παναθηναϊκού