Λακωνικός Ιτούδης: Οι δηλώσεις μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό
Ο προπονητής της Χάποελ στάθηκε στην εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου και συνεχάρη τον Παναθηναϊκό AKTOR για τη νίκη.
Ο προπονητής της Χάποελ Τελ Αβίβ τοποθετήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της EuroLeague.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Στις δηλώσεις του, αναγνώρισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να διαχειριστεί διαφορετικά το δεύτερο ημίχρονο, τονίζοντας πως υπήρχαν περιθώρια για καλύτερες επιλογές και προσαρμογές κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό AKTOR, επισημαίνοντας ότι η ελληνική ομάδα ήταν ανώτερη και άξιζε τη νίκη, με βάση την εικόνα που παρουσίασε στο παρκέ.
Αναλυτικά δήλωσε:
«Σίγουρα θα μπορούσαμε να κάνουμε άλλα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, το άξιζαν, έπαιξαν καλύτερα.»
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Δεν έκανε προθέρμανση στο γήπεδο της Ραπίντ - Ο λόγος
- Παναθηναϊκός: Ο αρχηγός με Ραπίντ - Με τους νέους αριθμούς οι «πράσινοι»
- Παναθηναϊκός: «Δεν έχει τελειώσει του Φαν Ντρόγκελεν - Η εκτίμηση των πρασίνων για Τραμπζονσπόρ»
- Παναθηναϊκός: «Στο κόλπο η Ρεάλ για Μπρόζοβιτς - Οικονομική υπέρβαση για Πελεγκρίνι»
- Τα δεδομένα για γκαρντ στον Παναθηναϊκό μετά τις εξελίξεις με Τολιόπουλο