Παναθηναϊκός: Οριστική απόφαση για Σφιντέρσκι ενόψει ΠΑΟΚ, δύο ερωτηματικά
Ο Κάρολ Σφιντέρσκι προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή (19/12) και αναμένεται να ξεκινήσει ως βασικός στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Αμφίβολοι παραμένουν οι Πάντοβιτς και Τουμπά.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ακολούθησε παιχνίδι τακτικής και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.
Στο πρόγραμμα μετείχαν οι Σφιντέρσκι, Πελίστρι, μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Τουμπά, θεραπεία και ατομικό έκανε ο Κυριακόπουλος, ενώ ατομικό έκανε ο Πάντοβιτς λόγω ενόχλησης στον οπίσθιο μηριαίο. Απόντες ήταν οι Ντέσερς, Λαφόν λόγω συμμετοχής στο Κόπα Άφρικα.»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Ναν, Σλούκα ενόψει Ζαλγκίρις
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η χρηματιστηριακή αξία του Ματίας Γένσεν
- «Θηρίο στο κλουβί ο Λεσόρ - Το καλύτερο νέο της ημέρας για τον Παναθηναϊκό»
- Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει οριστικές αποφάσεις για τον Γιουρτσεβέν - Τα δεδομένα
- Φέρεντσβαρος-Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η τηλεοπτική μετάδοση