Φύσσας: «Όταν ήμουν εγώ ποδοσφαιριστής υποφέραμε, στις νέες γενιές να φερθούμε καλύτερα»
Ο Τάκης Φύσσας παραχώρησε δηλώσεις μετά τη συνάντηση του Big Five με την UEFA.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Ο κύριος Θεοδωρίδης προσπάθησε να βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με αυτή τη συνάντηση ήθελε να τονίσει ότι πρέπει να κοιτάμε το κοινό όφελος, έτσι ώστε η χώρα μας να πάρει όσους περισσότερους πόντους μπορεί, να ανέβει στο ranking και να μπορούμε να διεκδικούμε με αξιώσεις και καλύτερα ευρωπαϊκά εισιτήρια.
Στόχος είναι όλες οι ομάδες να βγουν κερδισμένες και αυτές που συμμετέχουν και αυτές που δεν συμμετέχουν, καθώς με την πορεία των ομάδων στην Ευρώπη θα επωφεληθούν και αυτές. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό.
Πρόκειται για win win κατάσταση. Από εκεί και πέρα εγώ ζω ένα deja vu, γιατί πριν από 20 χρόνια δεν το βλέπαμε έτσι. Δεν πειράζει όμως, αφού εξελισσόμαστε.
Εύχομαι να καταλαβαίνετε τι εννοώ. Ήταν εκείνα τα παιχνίδια που παίζαμε στην Ευρώπη και ως ποδοσφαιριστής που ήμουν υποφέραμε.
Στις νέες γενιές ευχόμαστε να φερθούμε καλύτερα και να έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν μέσα από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, γιατί αυτό είναι το διαβατήριο για τους παίκτες, που είναι οι πρωταγωνιστές»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Πιθανή διπλή αποχώρηση, ενδιαφέρον από ελληνική ομάδα»
- Σενάρια για Καλάμπρια: Ποια η στάση Παναθηναϊκού και παίκτη
- Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με ΠΑΟΚ
- Παναθηναϊκός: Η συζήτηση Μπενίτεθ–Κέπα και το μεγάλο δίλημμα
- Μήπως να έρθει από τον Γενάρη και ο Παντελίδης στον Παναθηναϊκό;