Δεν εγκαταλείπει το ποδόσφαιρο: Εκεί συνεχίζει ο Ροντρίγκο Μολέδο (pic)
Ο Ροντρίγκο Μολέδο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σέντρο Σπορτίβο Αλαγκοάνο που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία Βραζιλίας.
Μετά από μια σημαντική περιπέτεια (σ.σ θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ) ο 37χρονος, πλέον, Μολέδο αρνείται να αποσυρθεί από τη δράση και εμφανίζεται έτοιμος να δώσει χέρια με την Αλαγκοάνο για το υπόλοιπο της σεζόν.
Ο πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού θα ενισχύσει την ομάδα της τρίτης κατηγορίας στη Βραζιλία για ένα περιορισμένο αριθμό αγώνων, όπως επιβεβαιώνει ο ρεπόρτερ, Έμερσον Τζούνιορ.
«Η CSA ολοκληρώνει την υπογραφή του 37χρονου αμυντικού Ροντρίγκο Μολέντο για το υπόλοιπο της βραζιλιάνικης Series C.
Ο Μολέδο βρίσκεται στην Κοριτίμπα. Έπαιξε επίσης για τις Ιντερνασιονάλ, Σαπεκοένσε, Μέταλιστ και Παναθηναϊκό»
Δείτε παρακάτω:
O CSA está acertando a contratação do zagueiro Rodrigo Moledo, de 37 anos, para a sequência da Série C do Brasileiro.
Moledo está no Coritiba. Ainda soma passagens por Internacional, Chapecoense, Metalist e Panathinaikos.
🗞️ @EmersonJuniorf5
📸 Dido Henrique pic.twitter.com/hTnrcTbVgR— Central das Transferências (@CTransferencias) May 29, 2025
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τότε θα γίνει το Παναθηναϊκός – ΟΦΗ
- Καρπετόπουλος: «Δεν έχω αντίρρηση να τους διώξουν όλους, αλλά...» (vid)
- Ξέσπασμα Κατσαρού για τους παίκτες του Παναθηναϊκού! (vid)
- Παπαθεοδώρου: «Μετά τον Ντραγκόφσκι, αυτόν θα έβαζα ως... τελειωμένο από τον Παναθηναϊκό»
- «Ο διάσημος προπονητής Ράφα Μπενίτεθ απέρριψε τον Ντραγκόφσκι»