Σοκ με Μολέδο: Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ!
Μεγάλα μπλεξίματα για τον πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού!
Έμπλεξε άσχημα ο Ροντρίγκο Μολέδο, αφού ο πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, με την CONMEBOL να τον τιμωρεί με προσωρινή αναστολή από την αγωνιστική δραστηριότητα!
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ από την Βραζιλία, ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός της Ιντερνασιονάλ, βρέθηκε θετικός στην ουσία, οσταρίνη, μετά από σχετικό έλεγχο που έγινε στις 25 Μαΐου στο Καράκας, μετά την αναμέτρηση της βραζιλιάνικης ομάδας με την Μετροπολιτάνος για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Copa Libertadores.
«Η CONMEBOL απέκλεισε προσωρινά τον αμυντικό Ροντρίγκο Μολέδο για φερόμενη παρουσία της ουσίας οσταρίνη σε τεστ αντιντόπινγκ που διενεργήθηκε μετά τον αγώνα με τον Μητροπολιτάνο, στις 25/05, στη Βενεζουέλα.
Ο αθλητής ζήτησε το δείγμα αντιστάθμισης. Ο σύλλογος θα υποστηρίξει τον αθλητή μέσω του νομικού του τμήματος. Τέλος, σημειώνουμε τη σιγουριά για την αθωότητα του αθλητή μας και ελπίζουμε όλα να ξεκαθαρίσουν», ανέφερε στην ενημέρωσή της η Ιντερνασιονάλ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η χρηματιστηριακή αξία και το προφίλ της Μπέτις
- Μπενίτεθ: Οι πρώτες δηλώσεις και οι ατάκες για την Μπέτις
- «Ανεκδιήγητος ο Λιθουανός διαιτητής» - Η αντίδραση του Παναθηναϊκού στην UEFA πριν τον αγώνα
- Συνάντηση οπαδών Παναθηναϊκού με τον... «χειρουργό» Λιθουανό διαιτητή με Πλζεν - Τι συνέβη στο αεροδρόμιο
- Απίθανος Τεττέη: Η ατάκα στον Μπενίτεθ όταν αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή