Παναθηναϊκός: Αλλάζει το σύστημα ο Βιτόρια - Η πιθανή ενδεκάδα με ΑΕΚ
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή για τη 2η αγωνιστική των playoffs και ο Ρουί Βιτόρια συνεχίζει να κάνει τα πλάνα του για το μεγάλο αυτό παιχνίδι.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο δεύτερο παιχνίδι των playoffs της Stoiximan Super League και θέλει να πάρει τη νίκη προκειμένου να διεκδικεί με αυξημένες πιθανότητες τη δεύτερη θέση, η οποία είναι πολύ σημαντική.
Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ρουί Βιτόρια δεν έχει καταλήξει απόλυτα στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει, όμως είναι δεδομένο πως η άμυνα θα περιλαμβάνει 4 παίκτες κι όχι 3, όπως είδαμε στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό.
Όσον αφορά τη θέση «1» το τοπίο παραμένει θολό για το αν θα συνεχίσει βασικός ο Ντραγκόφσκι ή παίξει ο Λοντίγκιν. Ωστόσο η άμυνα θα αποτελείται από τους Ίνγκασον-Γέντβαι και στα μπακ θα είναι οι Μλαντένοβιτς και Βαγιαννίδης.
Στο κέντρο οι Σιώπης, Ουναχί είναι δεδομένοι και μία θέση παίζεται για το «8» μεταξύ Τσέριν και Μαξίμοβιτς με τον Σέρβο να έχει το πλεονέκτημα.
Τέλος, στην επιθετική γραμμή δεδομένα θα αγωνιστούν οι Τετέ, Σφιντέρσκι, Τζούρισιτς. Θυμίζουμε πως οι Σένκεφελντ, Κώτσιρας, Μπακασέτας είναι εκτός λόγω τραυματισμών, ενώ ο Ιωαννίδης δε θα βρίσκεται στην αποστολή λόγω της κόκκινης που αντίκρισε στο Φάληρο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ζαν Λέμες: «Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε την πρόταση της Γκρέμιο - Ανακοινώνεται ο Τετέ»
- Παναθηναϊκός: Τα ακριβά εγχώρια deals - Το χρυσό ποσό σε 5 χρόνια
- Πρόταση στον Παναθηναϊκό για Σφιντέρσκι - Το ποσό και η απάντηση
- Παναθηναϊκός: Υπογράφει πολυετές συμβόλαιο ο Κοντούρης - Η διάρκεια
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το deal για τον Κοντούρη