Μίμης Δομάζος: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο – Πλήθος κόσμου αποτίει φόρο τιμής (vids)
Σήμερα, συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου αποχαιρετούν τον εμβληματικό «Στρατηγό» του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μίμη Δομάζο.
Η σορός του βρίσκεται στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών, όπου παραμένει για λαϊκό προσκύνημα μέχρι τις 15:00. Στη συνέχεια, στον ίδιο χώρο, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία, ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Α’ Νεκροταφείο.
Νωρίτερα, η σορός του μεταφέρθηκε έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου για μια τελευταία στάση λίγων λεπτών. Από τα μεγάφωνα του «Απόστολος Νικολαΐδης» ακουγόταν ο ύμνος του Παναθηναϊκού, ενώ στο μάτριξ βρισκόταν η εικόνα του «Στρατηγού» και προβάλλονταν στιγμές από την ένδοξη πορεία του Δομάζου στο «τριφύλλι».
Πλήθος κόσμου τον αποχαιρέτισε έξω απ’ το ιστορικό «σπίτι» του Παναθηναϊκού φωνάζοντας «αθάνατος» και το όνομά του, ενώ η τρίτη κόρη του Πόπη Δομαζου, εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε τον κόσμο για τις εκδηλώσεις αγάπης προς τον «Στρατηγό».
«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ο πατέρας μας, ο πατέρας μου, είναι εδώ. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο. Όλη η Ελλάδα θρηνεί. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Σας ευχαριστούμε όλους», τόνισε χαρακτηριστικά αφήνοντας δύο λουλούδια στο φέρετρο.
Ο Μίμης Δομάζος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών, στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου και είχε διακομισθεί, μετά από αδιαθεσία που ένιωσε την Τετάρτη (22/01).
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βοτανικός: Τα πρώτα υποστυλώματα για το στέγαστρο - Πότε θα «κουμπώσει»
- Παναθηναϊκός: Το ποσό-ταβάνι για Φαν Ντρόγκελεν και το plan B
- «Στόχος του Καμπάτσο νέο συμβόλαιο στη Ρεάλ - Ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός»
- «Εξελίξεις με Μπακασέτα, η ομάδα που ενδιαφέρεται»
- Παναθηναϊκός: «Στη λίστα του Νίστρουπ ο Χένρικ Χάλκενερ»