Η «τελευταία στάση» του Μίμη Δομάζου στη «Λεωφόρο» - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της κόρης του
Στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας πέρασε για τελευταία φορά ο Μίμης Δομάζος.
Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν μπροστά στο ιστορικό γήπεδο του Παναθηναϊκού, όπου σύσσωμη η ποδοσφαιρική Ελλάδα αποχαιρέτησε τον θρυλικό «στρατηγό». Η σορός του έφτασε στις 08:00 το πρωί της Δευτέρας, συνοδευόμενη από τον ύμνο του Παναθηναϊκού που αντηχούσε από τα μεγάφωνα του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης».
Στιγμιότυπα από την εμβληματική καριέρα του προβάλλονταν στις οθόνες του γηπέδου, θυμίζοντας σε όλους την τεράστια προσφορά του στον σύλλογο. Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί για να τιμήσει τον θρύλο, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη δέος και σεβασμό.
Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και η κόρη του, η οποία τοποθέτησε δύο λουλούδια στο φέρετρο, τυλιγμένο με τη σημαία του Παναθηναϊκού, ως ύστατο φόρο τιμής στον πατέρα της.
Η σορός του Μίμη Δομάζου θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης, ενώ η κηδεία του, η οποία αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος φίλων του ποδοσφαίρου, θα τελεστεί στις 15:00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βοτανικός: Τα πρώτα υποστυλώματα για το στέγαστρο - Πότε θα «κουμπώσει»
- Παναθηναϊκός: Το ποσό-ταβάνι για Φαν Ντρόγκελεν και το plan B
- «Στόχος του Καμπάτσο νέο συμβόλαιο στη Ρεάλ - Ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός»
- «Εξελίξεις με Μπακασέτα, η ομάδα που ενδιαφέρεται»
- Παναθηναϊκός: «Στη λίστα του Νίστρουπ ο Χένρικ Χάλκενερ»