Απίθανο τρίποντο από τον Παναθηναϊκό με buzzer beater από τον Γερεμέγεφ
Ο Παναθηναϊκός έκανε μυθική απόδραση από την Τρίπολη με κεφαλιά του Γερεμέγεφ στην τελευταία φάση του αγώνα.
Από επικίνδυνη επέλαση του Μπαρτόλο από τα αριστερά στο 6′ ο Μακέντα βρέθηκε σε θέση βολής, ωστόσο, η προσπάθειά του πέρασε πάνω από την εστία του Τριφυλλιού. Οι «πράσινοι» απείλησαν με μια χλιαρή κεφαλιά του Μαξίμοβιτς στο 10′ που κατέληξε στην αγκαλιά του Τσιντώτα. Ένα λεπτό αργότερα ο Μακέντα δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Ντραγκόφσκι με κεφαλιά.
Ο Άλχο αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο 27′. Με τη συμπλήρωση των 30′ ο Μπακασέτας σούταρε δίχως να βρει το στόχο. Από κερδισμένο φάουλ του Ιωαννίδη ο Μπακασέτας εκτέλεσε όμορφα τη στημένη φάση με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Πέντε λεπτά πριν το ημίχρονο υπάρξει παράβαση-πέναλτι στον Μαξίμοβιτς για τράβηγμα, ωστόσο, δεν καταλογίστηκε παράβαση από τον Πολυχρόνη.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Παναθηναϊκού ήρθε στο 45′ με τον Τσιντώτα να βγάζει εντυπωσιακά το κοντινό τελείωμα του Ίνγκασον. Στο ξεκίνημα του β’ μέρους ήταν η σειρά των Αρκάδων να αγγίξουν το γκολ με το κοντινό τελείωμα του Μακέντα απέναντι στο νικημένο Ντραγκόφσκι να καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 55′ ο Τσιντώτας σταμάτησε το σκαφτό τελείωμα του Ιωαννίδη σε τετ α τετ. Ο Τριανταφυλλόπουλος τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Τετέ. Ο Μλαντένοβιτς πέρασε τη μπάλα δίπλα από το τοίχος χωρίς να βρει το αντίπαλο τέρμα. Ακολούθησαν δύο ευκαιρίες για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη με Καλτσά-Μακέντα εκτός στόχου.
Ο Βιτόρια προχώρησε στην πρώτη αλλαγή στο 65′ με το πέρασμα των Τσέριν-Πελίστρι στις θέσεις των Μαξίμοβιτς-Τετέ. Ο Σλοβένος απείλησε με δυνατό σουτ στις πρώτες του επαφές με τη μπάλα. Ο Παναθηναϊκός είχε και δοκάρι στο παιχνίδι από κεφαλιά του Τζούρισιτς. Στο 75′ ο Λημνιός αντικατέστησε τον Μπακασέτα. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν ακόμη μια καλή στιγμή με τον Μούμο.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΑπό φοβερή πάσα του Ιωαννίδη ο Γερεμέγεφ που πέρασε στο γήπεδο δεν έκανε γκολ κι αυτός σε φάση τετ α τετ. Ο Σουηδός λυτρώθηκε και… λύτρωσε τον Παναθηναϊκό με κεφαλιά για το 1-0 στην τελευταία φάση του αγώνα.
Αστέρας AKTOR (Σάββας Παντελίδης): Τσιντώτας, Άλχο, Τριανταφυλλόπουλος, Ντελί, Χουχούμης, Γιαμπλόνκσι, Μούμο, Καλτσάς, Ρεγκίς, Μπαρτόλο, Μακέντα
Παναθηναϊκός (Ρουί Βιτόρια): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Γέντβαι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μαξίμοβιτς, Μπακασέτας, Τετέ, Τζούρισιτς, Ιωαννίδης
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πολύς κόσμος στη Λεωφόρο για την Γκρασχόπερς
- Παναθηναϊκός: Δεκαήμερο μεταγραφής στο ποδόσφαιρο, κλείνει μεγάλη κίνηση στο μπάσκετ
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Χουάντσο, Όσμαν μετά την επικείμενη άφιξη του Μπόνγκα
- Γάτας: «Ο Παναθηναϊκός θα κάνει κίνηση τις επόμενες ημέρες για αυτή τη θέση»
- Απορρίφθηκαν δύο προτάσεις του Παναθηναϊκού για Φαν Ντρόγκελεν - Το ποσό που ζητά η Σαμσουνσπόρ