Εκατομμυριούχος: Ο Ιωαννίδης ως επιλογή για... σύντροφος της Νικόλ Ελευθεριάδου! (vid)
Το… τερμάτισαν στον «Εκατομμυριούχο» στις πιθανές απαντήσεις για το σύντροφο της Νικόλ Ελευθεριάδου σε σχετική ερώτηση.
Ένας παίκτης που συμμετείχε στο γνωστό παιχνίδι γνώσεων, ρωτήθηκε ποιος είναι ο σύντροφος της πρώην πολίστριας, Νικόλ Ελευθεριάδου.
Οι πιθανές απαντήσεις ήταν τέσσερις. Κώστας Αντετοκούνμπο, Σάσα Βεζένκοφ, Φώτης Ιωαννίδης και Κώστας Φορτούνης.
«Είναι μια ερώτηση που την ξέρω. Παρακολουθώ αθλητισμό, αλλά αυτό έχει να κάνει με romance.
Ξέρω ότι ο Βεζένκοφ γύρισε στον Ολυμπιακό και λόγω των χρημάτων, αλλά και λόγω του ειδυλλίου με τη Νικόλ Ελευθεριάδου, η οποία παράτησε το πόλο για χάρη του.
Είμαι σίγουρος για την απάντηση μου. Σάσα Βεζένκοφ», είπε χαρακτηριστικά ο διαγωνιζόμενος και «κλείδωσε» τη σωστή απάντηση.
Φυσικά, η επιλογή του «Φώτη Ιωαννίδη» σκόρπισε το γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό, αφού ως γνωστόν, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει απασχολήσει πολύ τα μέσα ενημέρωσης τους τελευταίους μήνες για τη σχέση του με την Ελένη Βουλγαράκη.
Από την άλλη, ο σέντερ του «Επτάστερου», Κώστας Αντετοκούνμπο είναι σε σχέση με την Ντέμη Φιλιππάκου.
Για καλή του τύχη, ο διαγωνιζόμενος ήταν καλά ενημερωμένος και δεν υπέπεσε σε κάποια γκάφα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΣΤΟ 55ο ΛΕΠΤΟ
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Οι 3 λόγοι που «έγραψαν» την ανατροπή με Γιούρτσεβεν
- Παναθηναϊκός: Νέα τροπή με Τετέ – γιατί η Γκρέμιο αισιοδοξεί
- Παναθηναϊκός: Διπλάσιες μεταγραφές, φεύγουν μεγάλα συμβόλαια
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: All in στις δύο θέσεις που «φωνάζουν»
- Γιαννακόπουλος για Λεσόρ: «Δεν μπορώ να περιμένω...»