«7 εκατ. ευρώ του Παναθηναϊκού για Μανδά - Η απάντηση της Λάτσιο»
Ο Παναθηναϊκός παραμένει «ζεστός» στην υπόθεση του Χρήστου Μανδά, με νέο δημοσίευμα από την Ιταλία να αποκαλύπτει ότι οι «πράσινοι» κατέθεσαν επίσημη πρόταση στη Λάτσιο για την απόκτησή του.
Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, ο Παναθηναϊκός προσέφερε το ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ στους «λατσιάλι», θέλοντας να τεστάρει τις προθέσεις τους για τον 24χρονο διεθνή τερματοφύλακα, ο οποίος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μαουρίτσιο Σάρι και αναζητά μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.
Την ίδια στιγμή, στην Ιταλία επισημαίνεται πως στο παιχνίδι έχει μπει δυναμικά και η Γιουβέντους, η οποία εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του ενόψει πιθανής αποχώρησης του Ματία Πέριν, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να θέλει έναν έτοιμο γκολκίπερ δίπλα στον Ντι Γκρεγκόριο.
Παρά τον ανταγωνισμό από τη «Γηραιά Κυρία», ο Παναθηναϊκός δείχνει αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για τον Μανδά, αν και, όπως τονίζεται, η πρόταση των 7 εκατ. ευρώ δεν είναι δεδομένο ότι καλύπτει τις απαιτήσεις της Λάτσιο, η οποία εμφανίζεται ιδιαίτερα σκληρή στις διαπραγματεύσεις.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το ποσό με το οποίο θα έλεγε «ναι» στην πώληση Τετέ
- Το μήνυμα του Αταμάν στα αποδυτήρια μετά το διπλό απέναντι στη Ζάλγκιρις (vid)
- Χαμός με Φρανσίσκο στη Ζαλγκίρις - Τι έγινε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό
- «7 εκατ. ευρώ του Παναθηναϊκού για Μανδά - Η απάντηση της Λάτσιο»
- Παναθηναϊκός: Διπλάσιες μεταγραφές, φεύγουν μεγάλα συμβόλαια