Ενδεκάδα με αλλαγές: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με Άρη

Δείτε το πλάνο ενδεκάδας του Ντιέγκο Αλόνσο για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Παναθηναϊκός: «Φωνάζει» η πρώτη μεταγραφή Γενάρη!

Ο Ντραγκόφσκι θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, παρέχοντας σταθερότητα και σιγουριά στην εστία της ομάδας. Στα άκρα της άμυνας θα τοποθετηθούν οι δυναμικοί Μλαντένοβιτς και Βαγιαννίδης, οι οποίοι θα συνδυάσουν αμυντικές ικανότητες με ταχύτητα και επιθετική συμμετοχή. Στο κέντρο της άμυνας, οι Ίνγκασον και Γέντβαϊ θα αναλάβουν τον έλεγχο και την οργάνωση, λειτουργώντας ως βασικοί πυλώνες για την άμυνα της ομάδας.

Στη μεσαία γραμμή, οι Αράο, Τσέριν και Μπακασέτας θα σχηματίσουν ένα δυνατό τρίο, έτοιμοι να ελέγξουν το ρυθμό του παιχνιδιού και να δημιουργήσουν ευκαιρίες τόσο με αμυντικές όσο και επιθετικές ενέργειες.

Στα άκρα της επίθεσης, οι Πελίστρι και Τετέ θα αναλάβουν να προσθέσουν ταχύτητα και δημιουργικότητα, διεισδύοντας στις αντίπαλες άμυνες και προσφέροντας στήριξη στην επίθεση. Στην κορυφή, ένας εκ των Γερεμέγεφ ή Σπόραρ θα βρεθεί στην επιθετική αιχμή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr