Ο Παναθηναϊκός παγώνει το ΣΕΦ και πληρώνει 2.80!

Οι αποδόσεις για το μεγάλο ντέρμπι, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, από τη Novibet.

Ολυμπιακος-Παναθηναικός

Μετά την Πόλη ο Παναθηναϊκός πάει να «αλώσει» και το ΣΕΦ έχοντας το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (20:15) για την Basket League!

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν γνώρισε δύο σερί ήττες στην Euroleague, αμφισβητήθηκε και απάντησε με τον πλέον ηχηρό τρόπο κόντρα και στις απουσίες.

Παρότι Μήτογλου και Παπαπέτρου έμειναν στην Αθήνα, ενώ εκτός μάχης τέθηκε και ο Γκριγκόνις, η δύσκολη αποστολή στην Πόλη στην «καυτή» και εχθρική έδρα της Φενέρ εξελίχθηκε σε εφαλτήριο αντεπίθεσης και ηχηρής απάντησης, με το 76-81 να αποτελεί το ιδανικό «καύσιμο» βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης συσπειρώθηκαν και παρουσίασαν την αποφασιστικότητα και τη σκληράδα που δεν είχαν στα προηγούμενα παιχνίδια, με αποκορύφωμα σε Παρίσι και Μαδρίτη, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσουν την καλύτερη και πιο γεμάτη φετινή εμφάνιση για να θριαμβεύσουν σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες απέναντι σε έναν εκ των ανταγωνιστών.

Επί 30’ οι «πράσινοι» ήταν σχεδόν αψεγάδιαστοι και παρότι για ένα πεντάλεπτο υπέστησαν μπλακ άουτ βλέποντας όχι μόνο να χάνεται η διαφορά αλλά να μένουν στο -5, αντέδρασαν μέσα στην «κόλαση» και με ηγέτη τον καλύτερο φετινό Σλούκα απέδρασαν με τη χρυσή νίκη που ανεβάζει την ψυχολογία την κατάλληλη στιγμή.

Ακολουθεί άμεσα η μάχη στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό με φόντο το αήττητο στο πρωτάθλημα και το κεφάλι στην κούρσα για την πρωτιά και το πλεονέκτημα έδρας με τη νοοτροπία νικητή των πρωταθλητών να είναι εγγύηση επιτυχίας, κάτι που συνέβη πολλάκις πέρυσι και τώρα με το «διπλό» στην Πόλη. Η νίκη στο ΣΕΦ είναι σε απόδοση 2.80.

Ο Κέντρικ Ναν ήταν ο ηγέτης στο περσινό «διπλό» στους τελικούς που ήταν η βάση για την ολική ανατροπή. Φυσικά στη βραδιά του στηρίζονται πολλά για την ομάδα του Αταμάν και ο Αμερικανός σούπερ σταρ έχει δείξει ότι δεν χαμπαριάζει από δύσκολες και εχθρικές έδρες. Οι Over 18.5 πόντοι του Ναν είναι σε απόδοση 2.20.

 

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικό στοίχημα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr