ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 0-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΟΦΗ.

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 0-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Για τον Τζορτζ, όπως είπε και ο Αλόνσο. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.

Αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός είχε ένα καλό ημίχρονο στην επίθεση και ένα καλό ημίχρονο στην άμυνα. Δεν εμφανίστηκε ταυτόχρονα καλός και στις δύο μεριές του γηπέδου.

Στο πρώτο μέρος οι πράσινοι είχαν κυκλοφορία, περισσότερη ένταση, σωστές ιδέες και ένα όμορφο τέρμα από τον Τετέ. Παρόλα αυτά, υπήρξαν ζητήματα στην άμυνα κι αυτά θα μπορούσε να τα πληρώσει το Τριφύλλι.

Με το σκορ στο 1-0 οι «πράσινοι» στο β’ μέρος έριξαν το βάρος στον ανασταλτικό τομέα και επί της ουσίας, δεν επέτρεψαν στους Κρητικούς να απειλήσουν. Ορθώς σκέφτηκε ο Αλόνσο να χρησιμοποιήσει τον Νίκα ως «ψευτοεννιάρι», αν και δεν υπήρξαν οι προϋποθέσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο για να συμβούν περισσότερα.

Ο βοηθός, Λυκούργος Τσολακίδης σταμάτησε δύο επιθέσεις του Παναθηναϊκού δίχως να υπάρχει το παραμικρό οφσάιντ.

Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι (7.5/10): Σταθερός ο Ντραγκόφσκι, ο οποίος οφείλει να προσέξει τις επαφές του στη μπάλα με τα πόδια. Για ακόμα ένα ματς, παραλίγο να υποπέσει σε τραγικό λάθος.

Γιάννης Κώτσιρας (6/10): Βελτιωμένος ο μπακ του Παναθηναϊκού που ήταν εμφανώς επηρεασμένος από την απώλεια του συμπαίκτη του που μοιραζόταν τη θέση στο δεξιό άκρο.

Ίνγκι Ίνγκασον (8/10): Πολύ καλός ο Ισλανδός στόπερ που σταμάτησε αρκετές προσπάθειες των γηπεδούχων.

Τιν Γέντβαϊ (7/10): Συνεπής σε γενικές γραμμές και ο Γέντβαί που νιώθει πλέον ασφάλεια με τη μετατόπισή του στην άλλη πλευρά της άμυνας.

Φιλίπ Μλαντένοβιτς (6/10): Ο Μλαντένοβιτς δεν είχε καλές αποφάσεις στην επίθεση. Στα ανασταλτικά του καθήκοντα φώναξε «παρών».

Ουίλιαν Αράο (8/10): Εξαιρετική εμφάνιση από τον Βραζιλιάνο. Πλην ολίγων περιπτώσεων, ήταν συνεπής στο χώρο του κέντρου, βοήθησε και στο πρέσινγκ, μοίρασε αρμονικά τη μπάλα στο κέντρο και απείλησε στο β μέρος με κεφαλιά.

Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν (8/10): Επιστροφή στις θετικές εμφανίσεις για τον Σλοβένο ποδοσφαιριστή μετά και την ανανέωση του συμβολαίου του. Έριξε μπόλικη δουλειά και δεν άφησε φάση να περάσει χωρίς… τρέξιμο.

Τάσος Μπακασέτας (7/10): Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού απομάκρυνε τα… μαύρα σύννεφα από πάνω του. Απείλησε από μακρινή απόσταση, είχε αρκετές συνεργασίες με τους συμπαίκτες του. Στο πρώτο μέρος, έπρεπε να εκτελέσει σε μια αντεπίθεση από πάσα του Τετέ, αλλά προτίμησε να γυρίσει προς τον Γερεμέγεφ.

Τετέ (10/10): Όαση στο γήπεδο ο Βραζιλιάνος. Έκανε απίθανο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε το «χρυσό» γκολ και είχε συμμετοχή σε όλες τις προσπάθειες των πρασίνων.

Φιλίπ Τζούρισιτς (7/10): Ο Σέρβος μοίρασε την ασίστ στο γκολ του Τετέ. Είχε κάποιες καλές προσπάθειες, στο β μέρος δεν εμφανίστηκε το ίδιο δραστήριος και αντικαταστάθηκε.

Άλεξ Γερεμέγεφ (3/10): Δεν σημείωσε κάποια προσπάθεια στον αγώνα ο Σουηδός φορ. Υπάρχει πρόβλημα στον Παναθηναϊκό στην κορυφή της επίθεσης.

Φακούντο Πελίστρι (5/10): Ο Ουρουγουανός βοήθησε με το τρέξιμό του να κερδίσει κάποια πολύτιμα φάουλ. Κέρδισε την κάρτα του Γκονθάλεθ Δεν απείλησε, όμως, τους Κρητικούς.

Γιώργος Νίκας – Νεμάνια Μαξίμοβιτς – Αζεντίν Ουναχί – Ντανιέλ Μαντσίνι (-): Δεν μπορούν να κριθούν.

Exit mobile version