Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) για το Τριφύλλι

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε η εντός έδρας αναμέτρηση της Κ17 του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΟΦΗ σε ένα παιχνίδι, στο οποίο τιμήθηκε η μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ καθώς πριν από τη σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) για το Τριφύλλι

Το ματς είχε αρκετές δυνατές μονομαχίες από τα πρώτα λεπτά. Οι Πράσινοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, ωστόσο δεν μπορούσαν να μετουσιώσουν την υπεροχή σε γκολ. Η Κ17 του Τριφυλλιού έφτασε αρκετές φορές έξω από την περιοχή του ΟΦΗ, αλλά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ και χωρίς να σημειωθεί κάποια σημαντική στιγμή.

Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε ακόμα πιο δυνατά. Στο 75ο λεπτό του αγώνα το δυνατό σουτ του Ρεμούνδου σταμάτησε στο δοκάρι του Κετένογλου, αλλά στη συνέχεια η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή της εστίας. Οι παίκτες του Κώστα Κιάσσου συνέχισαν να πιέζουν, είχαν αρκετές καλές στιγμές, ωστόσο η μπάλα δεν τους έκανε το χατήρι. Το Τριφύλλι ήταν καλύτερο, άξιζε το τρίποντο, αλλά δεν τα κατάφερε παραμένοντας πάντως αήττητο απ’ το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: Σταμέλος, Λάβδας, Δημακόπουλος, Γαζής (79′ Ψαρρής), Νίτσος, Θεοχάρης (88′ Τσιμερίκας), Κίτσας (68′ Αργυρόπουλος), Ιωάννου, Νεμπής, Ρεμούνδος, Βαμβακίδης (88′ Σουχλάκης).

ΟΦΗ: Κετένογλου, Κοζυράκης, Χριστουλάκης (72′ Δρόσος), Μπαλάσης, Καρνέζος, Βγόντζας, Ασμαριανάκης (57′ Καρβούνης), Τούφας, Κούβδος (72′ Κωστάκης), Πετούσης (55′ Αντωνακάκης), Σιτμαλίδης.

Exit mobile version