Παναθηναϊκός: Τα 10+1 συμβόλαια που λήγουν, οι 5 στον «αέρα»!

Ο Παναθηναϊκός το ερχόμενο καλοκαίρι θα έρθει αντιμέτωπος με μια σειρά αποφάσεων καθώς λήγουν αρκετά συμβόλαια ποδοσφαιριστών.

Παναθηναϊκός: Αλόνσο, η δικαίωση που δεν άργησε!

Ο Παναθηναϊκός το ερχόμενο καλοκαίρι θα έρθει απέναντι σε σημαντικές αποφάσεις, καθώς μια… ντουζίνα ποδοσφαιριστές αποχωρούν διότι τα συμβόλαιά τους λήγουν και μένουν ελεύθεροι.

Αρχικά για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή στους πράσινους υπάρχει ο Γουίλιαν Αράο, του οποίου η παρουσία στην ομάδα κρίνεται απαραίτητη με τους λόγους να είναι γνωστούς επειδή μιλάμε για τον ηγέτη της μεσαίας γραμμής όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι.

Έτσι, λοιπόν, είναι δεδομένο ότι ο Βραζιλιάνος θα έχει πρόταση στα χέρια του προκειμένου ν’ ανανεωθεί το συμβόλαιό του και να μείνει για περισσότερα χρόνια στο σύλλογο με την απάντησή του να μην είναι γνωστή ή προβλέψιμη, επειδή θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες με βασικό παράγοντα το οικονομικό.

Από εκεί και πέρα ανοιχτές παραμένουν οι υποθέσεις των Χόρντουρ Μάγκνουσον, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, Φίλιπ Τζούρισιτς και Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, οι οποίοι δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα παραμείνουν ή όχι στο σύλλογο με τα συμβόλαιά τους επίσης να τελειώνουν τον Ιούνιο του 2025.

Ωστόσο αξίζει να σημειώσουμε ότι οι σίγουροι κομμένοι απ’ όλη αυτή την ιστορία είναι οι Μπαρτ Σένκεφελντ, Ρουμπέν Πέρεθ, Κάρλος Ζέκα και Αλεξί Τρουιγιέ.

Να θυμίσουμε επίσης ότι ήδη μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν επαφές και με τον Γιώργο Βαγιαννίδη, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται και όπως σας έχουμε ενημερώσει πλέον υπάρχει αλλαγή σκηνικού από την πράσινη ΠΑΕ, η οποία επιθυμεί να τον διατηρήσει στο δυναμικό της.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι σ’ όλα αυτά τα συμβόλαια ο Παναθηναϊκός θα αναγκαστεί, δεν είναι στο χέρι του η υπόθεση, να χάσει τον Αζεντίν Ουναχί, ο οποίος παίζει στο Τριφύλλι ως δανεικός από τη Μαρσέιγ και είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για τους Γάλλους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr