Έσπρωξε… Ολυμπιακό ο Ντιφαλά - Το ξεκάθαρο φάουλ που δεν έδωσε στην Εφές (vid)

Ο Μεντί Ντιφαλά σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις του αγώνα πήρε μια λάθος απόφαση, η οποία ήταν υπέρ του Ολυμπιακού και μπορούσε να κρίνει το παιχνίδι.

Έσπρωξε… Ολυμπιακό ο Ντιφαλά - Το ξεκάθαρο φάουλ που δεν έδωσε στην Εφές (vid)

Ο Ολυμπιακός μπορεί να γνώρισε την ήττα στην Πόλη κόντρα στην Εφές (91-89), ωστόσο σ’ ένα πολύ κρίσιμο σημείο ο Μεντί Ντιφαλά, ένας εκ των τριών διαιτητών, παρ’ ότι ήταν δίπλα στη φάση, αποφάσισε να πάρει τη λάθος απόφαση.

Συγκεκριμένα ο Μουσταφά Φαλ έκανε ένα καταφανέστατο φάουλ, το οποίο όμως δε δόθηκε με αποτέλεσμα να βγει αιφνιδιασμός της Εφές αντί για δύο βολές και πιθανότατα δύο σίγουρους πόντους.

Να αναφέρουμε ότι η φάση έγινε με το σκορ στο 85-82 υπέρ της Εφές και σε μεγάλο βαθμό θα κρινόταν κι ο νικητής αρκετά νωρίτερα απ’ ότι γράφτηκε η ιστορία αργότερα.

Δείτε τη φάση:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr