Παναθηναϊκός: Το έξτρα κίνητρο για το ολικό restart

Η ζωή καμιά φορά παίζει πολύ περίεργα και άδικα παιχνίδια και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού κάτι τέτοιο επιβεβαιώθηκε σ' όλο του το μεγαλείο.

Παναθηναϊκός: Το απίστευτο αρνητικό ρεκόρ που εκπέμπει... SOS!

Λίγες μέρες μετά το ντέρμπι των «αιωνίων» ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό έγινε γνωστή μια τραγική είδηση, η οποία έχει σοκάρει ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό και δεν πρόκειται να ξεπεραστεί τόσο εύκολα.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα αφήνοντας πίσω του τη γυναίκα και τον ενός έτους γιο τους.

Κανείς δεν ήθελε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί κι άπαντες πάγωσαν. Οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού μάλιστα ακυρώθηκαν, ενώ από τότε έχει ξεκινήσει μια σειρά ενεργειών της ΠΑΕ προκειμένου να βοηθηθεί όσο περισσότερο γίνεται η οικογένεια του αείμνηστου ποδοσφαιριστή και να τιμηθεί και η μνήμη του στο μέγιστο βαθμό.

Είναι δεδομένο πως αν οι παίκτες και ο προπονητής του Τριφυλλιού είχαν τη δυνατότητα δε θα έπαιζαν τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ και δε θα υπήρχαν οι προπονήσεις στο Κορωπί όλο το προηγούμενο διάστημα, καθώς όλα αυτά δεν έχουν κανένα νόημα μπροστά σε μια ανθρώπινη ζωή που χάθηκε τόσο σκληρά κι άδικα.

Ωστόσο η ζωή δεν είναι δίκαιη και πολλές φορές δείχνει το σκληρό πρόσωπό της, καθώς ανεξαρτήτου συνθηκών όλοι μας πρέπει να κοιτάζουμε την επόμενη μέρα και μόνο μπροστά. Κάτι που οφείλουν να κάνουν άπαντες στο Τριφύλλι.

Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό, γνωστό αυτό, όπως αρκετά προβλήματα υπάρχουν και στο αγωνιστικό κομμάτι με τον Ντιέγκο Αλόνσο να προσπαθεί να κάνει ένα restart με την ομάδα του, καθώς αν συνεχίσει σε τέτοιους ρυθμούς, τότε και το μέλλον του ίδιου αναμένεται δύσκολο.

Δεδομένα μπορεί κανείς να μην ήθελε αυτό το παιχνίδι, ωστόσο κάτι τέτοιες στιγμές και μετά από τόσο σημαντικές, ξαφνικές κι άδικες απώλειες άπαντες ενώνονται περισσότερο από ποτέ και δίνουν πολλά περισσότερα από το αναμενόμενο στο γήπεδο.

Ένα στοιχείο που το είδαμε από την εθνική και θεωρητικά μπορούμε να το δούμε και από τον Παναθηναϊκό, καθώς άπαντες ζούσαν καθημερινά τον Τζορτζ Μπάλντοκ, ενώ ορισμένοι άλλοι έκαναν και πολύ στενή παρέα μαζί του.

Δεδόμενα στην Κρήτη οι πράσινοι θα μας απαντήσουν στο μεγάλο ερώτημα που παραμένει αναφορικά με την ψυχολογία τους, αλλά και τον τρόπο που μπορούν να διαχειριστούν μια τόσο δύσκολη κατάσταση που ξεπερνάει τα αθλητικά όρια και πάει πολύ παραπέρα.

Exit mobile version