Παναθηναϊκός: Ή τώρα ή ποτέ!

Ο Παναθηναϊκός βλέπει την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ την Κυριακή (20/10, 18:00) ως μια εξαιρετική ευκαιρία για... νέο ξεκίνημα αυτή τη σεζόν. Το παράδειγμα της Εθνικής Ελλάδας είναι αυτό που πρέπει να ακολουθήσουν οι «πράσινοι».

Παναθηναϊκός: Ή τώρα ή ποτέ!

Η ομάδα προετοιμάζεται για μια δύσκολη αποστολή, η οποία προσφέρει την ιδανική ευκαιρία για μια νίκη με πειστική εμφάνιση, προκειμένου να αλλάξει την ψυχολογία και την πορεία της χρονιάς. Ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει μπροστά του τρία κρίσιμα παιχνίδια (ΟΦΗ εκτός, Τσέλσι εντός, Άρης εντός), που θα κρίνουν την συνέχεια της σεζόν και την παραμονή του στον πάγκο.

Στο πράσινο στρατόπεδο, η ξαφνική απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ έφερε τα πάνω κάτω. Το κενό του, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο ψυχολογικό, είναι δύσκολο να αναπληρωθεί, καθώς η θετική του διάθεση και η μαχητικότητα προσέφεραν μια στήριξη στα αποδυτήρια.

Ωστόσο, όπως συνέβη και στην Εθνική Ελλάδας, αυτή η τραγική απώλεια μπορεί να γίνει η σπίθα που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός, ώστε οι παίκτες να ενωθούν περισσότερο και να αγωνιστούν σκληρά για τον κοινό τους στόχο, προς τιμήν του εκλιπόντος συμπαίκτη τους.

Ο Τάσος Μπακασέτας έχει ήδη δώσει το σύνθημα, τόσο με τις δηλώσεις του στα αποδυτήρια όσο και με την εξαιρετική του απόδοση στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της Εθνικής. Ανάλογη απόδοση αναμένει και ο Ντιέγκο Αλόνσο από τον Έλληνα διεθνή, ο οποίος, εκτός απροόπτου, θα είναι στο βασικό σχήμα την Κυριακή, πιθανόν μαζί με τον Ουναΐ.

Exit mobile version