Ενδεκάδα Παναθηναϊκού με τέσσερα διλήμματα – Οι ανοιχτές θέσεις

Ο Παναθηναϊκός θα πραγματοποιήσει δύο ακόμη προπονήσεις πριν από τον δύσκολο και κρίσιμο αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (18:00).

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Σε αυτές τις προπονήσεις, ο Ντιέγκο Αλόνσο θα καθορίσει την τελική σύνθεση της ομάδας. Ο Ουρουγουανός προπονητής αντιμετωπίζει αρκετά διλήμματα σχετικά με ορισμένες θέσεις στην ενδεκάδα.

Αρχικά, ο Ντραγκόφσκι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά υπάρχει πιθανότητα ο Λοντίγκιν να παραμείνει στη θέση του τερματοφύλακα των «πράσινων».

Στην κεντρική γραμμή, ο Αράο στο ”6” δείχνει σίγουρος, ενώ ο 49χρονος προπονητής καλείται να αποφασίσει ποιους θα επιλέξει για τις θέσεις ”8” και ”10”. Υπάρχει η πιθανότητα να παρατάξει μαζί τους Ουναϊ και Μπακασέτα, αλλιώς θα χρησιμοποιήσει έναν από τους δύο στο ”10” και πιθανώς τον Τσέριν στο ”8”.

Στο αριστερό άκρο, η επιλογή αφορά τον Τζούρισιτς και τον Πελίστρι, ο οποίος έχει υποφέρει από τα τελευταία παιχνίδια και τις… ταξιδιωτικές υποχρεώσεις της εθνικής Ουρουγουάης. Ο Πελίστρι είναι σε κακή φόρμα, γεγονός που καθιστά τον Σέρβο ως φαβορί για την αρχική ενδεκάδα, ώστε ο Ουρουγουανός να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με την Τσέλσι.

Στην κορυφή της επίθεσης, με την απουσία του Ιωαννίδη, οι Σπόραρ και Γερεμέγεφ ανταγωνίζονται για τη θέση. Ο Αλόνσο έχει δείξει εμπιστοσύνη στον Σλοβένο, τον οποίο χρησιμοποίησε στη Μπάνια Λούκα και στο σημαντικό ντέρμπι, αν και ο διεθνής παίκτης είχε κάποιες χαμένες ευκαιρίες. Ο Σουηδός σέντερ φορ φαίνεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Οι Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Τετέ και Αράο φαίνεται να είναι σίγουροι για την αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού.

Exit mobile version