ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: Για το διπλό σε παραδοσιακά ζόρικη αποστολή!

Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Κρήτη προκειμένου ν' αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ και θέλοντας να φύγει με τη νίκη από μια έδρα που παραδοσιακά τον δυσκολεύει αρκετά.

PAO16

Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες ν’ αγωνιστεί κόντρα στον ΟΦΗ, καθώς ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ είναι πολύ πρόσφατος και ουδείς μπορεί να τον ξεπεράσει σαν να μην έγινε ποτέ.

Παρ’ όλα αυτά η ζωή είναι σκληρή και τις περισσότερες φορές δεν κοιτάζει τέτοιες καταστάσεις με τους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού να πρέπει να σταθούν στο ύψος των πιστάσεων και να φύγουν νικητές από μια εντελώς αφιλόξενη έδρα.

Πιο συγκεκριμένα από το 2012 στο πρωτάθλημα οι πράσινοι έχουν καταφέρει να φύγουν νικητές από το Ηράκλειο μόλις δυο φορές.

Για την ακρίβεια είχαν πάρει το διπλό τη σεζόν 2014-15, με σκορ 3-2, ενώ επικράτησαν με 2-0 την περίοδο 2022-23, όταν η ομάδα έκανε πρωταθλητισμό και διεκδίκησε τον τίτλο μέχρι το τέλος.

Στα τελευταία 10 παιχνίδια στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ μετράει δυο νίκες, ενώ τα υπόλοιπα έξι παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Την περασμένη σεζόν, στις 3 Μαρτίου, ο Παναθηναϊκός έχασε πολύτιμους βαθμούς με το 2-2 απέναντι στους Κρητικούς.

Exit mobile version