Τηλεθέαση: «Πτώση» στην εκπομπή του Λιάγκα μετά το κράξιμο για Μπάλντοκ! (pic)

Οι τηλεθεατές «αντέδρασαν» στο δημοσιογραφικό «φάουλ» του Γιώργου Λιάγκα με το ρεπορτάζ στο σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ με αποτέλεσμα τα νούμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» να πέσουν αισθητά στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Τηλεθέαση: «Πτώση» στην εκπομπή του Λιάγκα μετά το κράξιμο για Μπάλντοκ! (pic)

Ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 μπορεί την Παρασκευή 11/10 να ζήτησε συγγνώμη για το ρεπορτάζ που έπαιξαν στο Πρωινό αλλά το κοινό όπως φαίνεται, δεν συγχωρεί τόσο εύκολα.

Το πρωί της Δευτέρας (14/10) η πρωινή infotainment εκπομπή του ΑΝΤ1 είχε μέσο μερίδιο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18 – 54 8,4% καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση πίσω από «Buongiorno» σε Mega, «Super Κατερίνα» σε Alpha και «Breakfast» στο STAR.

Στο σύνολο το «Πρωινό» σημείωσε σαφώς καλύτερη επίδοση, 14,6% καταλαμβάνοντας τη δεύτερη πίσω από τους «Αταίριαστους» του ΣΚΑΪ.

Το κλίμα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, βαρύ στην εκπομπή, αλλά καταβάλλεται προσπάθεια να αναστραφεί. Οι πληροφορίες περί πρόθεσης παραιτήσεων έχουν βάση ωστόσο μέχρι στιγμής όλοι οι συντελεστές συνεχίζουν ως έχουν.

Δείτε παρακάτω:

Τηλεθέαση: «Πτώση» στην εκπομπή του Λιάγκα μετά το κράξιμο για Μπάλντοκ! (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr