Συντετριμμένοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο Κορωπί

Η σημερινή μέρα για τον οργανισμό του Παναθηναϊκού είναι δύσκολη και κανείς από την ομάδα δεν έχει διάθεση με όλους να βρίσκονται σε σοκ.

Conference League: Θέλει μια «γκέλα» από Τσέλσι ή Μπέτις ο Παναθηναϊκός

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών με την είδηση του θανάτου του να γίνεται γνωστή χθες το βράδυ, όταν και τον εντόπισε ο άνθρωπος που του νοίκιαζε το σπίτι που έμενε έπειτα από παράκληση της συζύγου του, η οποία τον αναζητούσε για ώρες και δεν μπορούσε να τον εντωπίσει.

Μάλιστα το πρωί της ίδιας μέρας ο Μπάλντοκ μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού έδωσαν το παρών κι έκαναν κανονικά προπόνηση στο Κορωπί με το σοκ, όπως καταλαβαίνετε, στο άκουσμα της συγκεκριμένης είδησης να είναι τεράστιο.

 

Έτσι, λοιπόν, σήμερα το πρωί άπαντες βρέθηκαν στο Κορωπί, ωστόσο κανείς δεν είχε όρεξη για προπόνηση διότι το σοκ είναι τεράστιο και τα συναισθήματα γενικότερα δεν έχουν κατασταλάξει καθόλου.

Συνεπώς αυτό που αποφασίστηκε ήταν η αναβολή των προπονήσεων τόσο σήμερα, Πέμπτη, όσο και αύριο Παρασκευή σε ένδειξη πένθους για την τραγική αυτή είδηση που έγινε γνωστή χθες το βράδυ και φυσικά έχει επηρεάσει ολόκληρο τον οργανισμό.

Exit mobile version