Τζορτζ Μπάλντοκ: Ένα αναπόσπαστο κομμάτι της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Η μεγάλη λατρεία των οπαδών

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών σκορπίζοντας θλίψη στον χώρο του ελληνικού, κι όχι μόνο, ποδοσφαίρου.

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ένα αναπόσπαστο κομμάτι της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Η μεγάλη λατρεία των οπαδών

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ έφυγε από τη ζωή στα 31 του χρόνια με τη συγκεκριμένη είδηση να… σοκάρει, μουδιάζει, γεμίζει θλίψη άπαντες στον ελληνικό και διεθνή χώρο του ποδοσφαίρου.

Όλοι όσοι γνώριζαν τον αείμνηστο δεξιό μπακ του Παναθηναϊκού και της εθνικής Ελλάδος έκαναν λόγο για έναν εξαιρετικό άνθρωπο, ο οποίος ήταν στ’ αποδυτήρια των ομάδων που αγωνιζόταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Εκτός από τους συμπαίκτες του, ο Μπάλντοκ είχε καταφέρει μέσω του χαρακτήρα και της ποιότητάς του να κερδίσει και τον κόσμο των ομάδων που αγωνιζόταν μ’ εκείνον της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να τον έχει στην καρδιά του σε ξεχωριστό βαθμό.

 

Ο 31χρονος μπακ είχε συνδεθεί άρτια με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην οποία αγωνίστηκε από το 2014 έως το 2017 σημειώνοντας πάνω από 200 συμμετοχές και γράφοντας μοναδική ιστορία με τη συγκεκριμένη φανέλα.

Μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι οι οπαδοί της Σέφιλντ είχαν φτιάξει τραγούδι για τον πρώην παίκτη τους, το οποίο ήταν εμπνευσμένο από στίχους του τραγουδιού Starman του David Bowie.

Συγκεκριμένα στις κερκίδες του «Bramall Lane» αλλά και των εκτός έδρας αγώνων που έδιναν οι «Λεπίδες» ακουγόταν το εξής τραγούδι: «There’s a Starman running down the right. His name is Georgie baldock and he is f@@cking dynamite».

Exit mobile version