Τζορτζ Μπάλντοκ: Το βίντεο-αφιέρωμα του SkySports στη μνήμη του

Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει απασχολήσει εκτός από τα ελληνικά Μέσα και εκείνα του εξωτερικού με το SkySports μάλιστα να αφιερώνει δίλεπτο βίντεο στη μνήμη του.

Τζορτζ Μπάλντοκ: Το βίντεο-αφιέρωμα του SkySports στη μνήμη του

Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει προκαλέσει σε ολόκληρο τον κόσμο σοκ τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και κυρίως στην Αγγλία από την οποία είχε ρίζες και μεγάλωσε.

Μάλιστα το «SkySports» μετά την είδηση του θανάτου του αποφάσισε ν’ αφιερώσει ένα βίντεο δυο λεπτών στη μνήμη του 31χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος πέρασε μέρος της ποδοσφαιρικής του καριέρας στην Premier League.

«Λυπηρά νέα σήμερα, καθώς ο πρώην αμυντικός της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ, απεβίωσε σε ηλικία 31 ετών.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Αθήνα. Ο Μπάλντοκ μετακόμισε στην Αθήνα το καλοκαίρι μετά από επτά χρόνια στο Μπράμαλ Λέιν», ανέφεραν αρχικά οι δύο παρουσιαστές.

«Ξεκίνησε την καριέρα του στη ΜΚ Ντονς, με δανεισμούς σε Τάμγουορθ, Όξφορντ και Νορθάμπτον, ενώ πανηγύρισε δύο ανόδους με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ο Παναθηναϊκός είναι σοκαρισμένος και συντετριμμένος με την απώλειά του», συνέχισαν.

Δείτε το βίντεο:

Exit mobile version